Novice » Nakupi / združitve / propadi » Telemach prevzel Tušmobil
HeMan ::
Niso vsi državljani uporabniki, vendar pa na nekatere pride več kot ena naročnina. Je treba upoštevati tudi vse poslovne naročnike.
djabi ::
Kar se tiče članka. Tip, k je to pisal je matematični moron. 12,5% uporabnikov ni niti približno 300.000, tudi če rečeš, da so vsi Slovenci uporabniki mobilnega interneta, kar nedvoumno niso.
Znanka ima tri telefone, od tega eno službeno, dva pri Tušmobilu, enega pri Simobilu ... tako, da v zgornji statistiki je je lahko več uporabnikov z več naročninami.
bambam20 ::
Mene pri Tušmobilu zmoti tudi to, da imajo zaposlene po večini samo študente, ki se jim po domače jebe za uporabnike.
dcinko ::
Za začetek manjka en kup storitev, ki jih imajo taveliki (sms zgrešeni klic recimo). Potem ni LTEja. Pa ponudba telefonov je bolj neobstoječa(že to je velik turnoff za večino, saj vsi grejo na subvecionirano varjanto).
Sem pršel na idejo, da bi naredili rešitev za obveščanje (preko SMS) o zgrešenih klicih v primeru, ko je linija zasedena ali telefon ugasnjen (zase sem to že naredu preko SMS preko drugega aparata).
Bi to interesiralo še koga?
KISS
hojnikb ::
Za začetek manjka en kup storitev, ki jih imajo taveliki (sms zgrešeni klic recimo). Potem ni LTEja. Pa ponudba telefonov je bolj neobstoječa(že to je velik turnoff za večino, saj vsi grejo na subvecionirano varjanto).
Sem pršel na idejo, da bi naredili rešitev za obveščanje (preko SMS) o zgrešenih klicih v primeru, ko je linija zasedena ali telefon ugasnjen (zase sem to že naredu preko SMS preko drugega aparata).
Bi to interesiralo še koga?
napiši v namensko temo
Bob (nova ponudba Simobila)
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach prevzel Tušmobil (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 36010 (26451) | MKC00 |
» | Za mobilne frekvence 150 milijonov evrov za 15 letOddelek: Novice / Omrežja / internet | 8814 (6637) | poweroff |
» | Telekom in Mobitel združena (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 19606 (14535) | Lonsarg |
» | Tuš dolžan 670mio EurOddelek: Loža | 2378 (1881) | Blazz |
» | Tretji operater mobilne telefonije: Tuš mobilOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 10653 (5292) | neres |