Forum » Pomoč in nasveti » Iphone 5 icloud activation lock
Iphone 5 icloud activation lock
PriesteR ::
Pozdravljeni,
pred kratkim sem naredil neumno odločitev, ker sm kupil preko spleta iphona 5 po ugodni ceni. Omenjeni Iphone ima icloud lock on. Kar predstavlja da je telefon praktično ne uporaben. Prodajalec pa pravi, da tudi on nima e-maila, ter gesla.
doulci.net naj bi omogočal bypass iclouda, vendar so serverji offline.
jailbreak preko pangu ne gre, ker zahteva aktiviran telefon.
sem pa našel, da je edina opcija zamenjava matične plošče, vendar se jih težko dobi, ter je tudi predraga.
zani me ali je še kakšna druga opcija, pripravljen sem doplačat kakšnih 80 e, vse ostalo je preplačano potem za ta telefon.
mogoče kdo ve, kaj se še da narediti?
Za kakšrnkoli trud pri reševanju mojega primera se že v naprej zahvaljujem. - hvala.
Lp Daniel
pred kratkim sem naredil neumno odločitev, ker sm kupil preko spleta iphona 5 po ugodni ceni. Omenjeni Iphone ima icloud lock on. Kar predstavlja da je telefon praktično ne uporaben. Prodajalec pa pravi, da tudi on nima e-maila, ter gesla.
doulci.net naj bi omogočal bypass iclouda, vendar so serverji offline.
jailbreak preko pangu ne gre, ker zahteva aktiviran telefon.
sem pa našel, da je edina opcija zamenjava matične plošče, vendar se jih težko dobi, ter je tudi predraga.
zani me ali je še kakšna druga opcija, pripravljen sem doplačat kakšnih 80 e, vse ostalo je preplačano potem za ta telefon.
mogoče kdo ve, kaj se še da narediti?
Za kakšrnkoli trud pri reševanju mojega primera se že v naprej zahvaljujem. - hvala.
Lp Daniel
- spremenil: PriesteR ()
tomaz- ::
Jaz bi na tvojem mestu pac sprejel dejstvo, da sem se bogato nasral.. There is no such thing as free lunch.. Ne vem, ce se ti res splaca za razliko 100€ iti cez vso kalvarijo menjavanja maticne plosce.. In tukaj en mali aplavz za Apple.. Ocitno telefon res ni vec uporaben, ce ga nekdo odtuji.. Ja, vem, zdaj se bo javilo cel kup cistunov, ces, samo geslo je pozabil.. Yeah, right....
Skratka, vrzi opeko v smeti in kupi po redni ceni.. Lahko pa si nabavis tudi androida, baje tega nima...
Skratka, vrzi opeko v smeti in kupi po redni ceni.. Lahko pa si nabavis tudi androida, baje tega nima...
Furbo ::
Lep obtežilnik papirja si nabavil, kaj pa kupuješ ukradeno...
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako zafrkniti tistega,ki ti je ukradel mobitel (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 27711 (9624) | nergac |
» | Ali se splača kupiti iPhone SE v 2018? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13004 (10843) | Furbo |
» | iPhone in icloudOddelek: Pomoč in nasveti | 2055 (1758) | Tilen |
» | iPhone - 4s - težavaOddelek: Mobilne tehnologije | 1606 (1503) | DeeJay |
» | V končni verziji iOS 7 najdeni že dve luknjiOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 13456 (9739) | driver_x |