» »

Zor Tech in nakup laptopa

Zor Tech in nakup laptopa

Jirzy ::

Najprej lep pozdrav.

Zanima me, če kdo od vas pozna zgoraj omenjeno trgovino ter kakšne izkušnje imate z njo. Želim si (za čimmanj denarja) kupiti 'nov' laptop in sem našel tole ponudbo, ki se mi zdi kar korektna:

http://www.zor-tech.si/store/index.php?...

Zanima me torej mnenje o trgovini, pa tudi kakšen komentar na izbiro laptopa ne bo odveč. Uporabljal se bo za kakšno programiranje (like Visual Studio, MPLab, ...), pa za internet. Igric ne igram.

Siddh ::

Sošolec je pred nekaj dnevi kupil takšen prenosnik, mislim da celo iz te iste trgovine. Noter je naknadno dal SSD in je zelo zadovoljen.
Prenosnik kot tak pa je zelo dober in ima velik nabor funkcij, zelo dobro ločljivost in celo lučko za osvetlitev tipkovnice dobiš.
Saj Thinkpadi na sploh so zelo kvalitetni prenosniki, rabljeni pa imajo ponavadi zelo dostopno ceno, tako da z nakupom definitvino ne moreš zgrešit, sploh če dobiš polek še garancijo, četudi je kratka.


mirancar ::

pred kratkim, cca 1 mesec nazaj kupil preko firme od te trgovine thinkpad t410, nimam pripomb, roba deluje ... za nek drobiž doplačil vzel z 8gb rama in i5 560m, tipkovnica je bila nemška, 1440*900 display, nvidia nvs 3100, web kamere nisem dobil (sicer je ne rabim), dogradil sem sam z SSD, licenca za win7 bla isto za doplačat
takrat je imel cene brez DDV na strani, nevem če je sedaj to spremenil. mene je prišlo vse skupaj 330€ z ddv in brez ssd

Jirzy ::

Hvala obema za komentarje.

Ja, res je še brez DDV. Pokaže pa to šele, ko daš izdelek v košarico. Vseeno grem jutri kar na firmo pogledat, mogoče se bo še na licu mesta dalo zmenit za kakšen popust :)

SSD bom verjetno tudi sam dodal čez nekaj časa, ko bo spet kak € preveč v denarnici :) Trenutno HDD pa v bay, da bo dovolj prostora za shranjevanje. Bi bilo kaj takega primerno za SSD?

https://www.mimovrste.com/ssd-diski/ams...

LP

nofaith ::

Ni kej rečt čez Lenovo T serijo. Zato je tut logično da ijh vse ferme uporabljajo. Nimaš kej zgrešit.
V prostem in neprostem času tehnološki entuziast.

peglezn ::

Vidm da grejo teli thinkpadi k žemlce, tud jz sm par dni nazaj kupu točno tazga kot je na prvm linku iste specifikacije, dov sm pa 250€ z ddv pa še novo 6cell baterijo sm dubu :) Potrjujm da je odličen laptop za ta denar.

kar se pa SSDja tiče pomojem bol da crucial x100 uzamš (256gb = 100€).

Jirzy ::

Evo, že pišem z T410:)

Prenosnik je super, čeprav ni nov je zelo dobro ohranjen, baterija drži cca 2,5 ure. Kakšno uro več kot moj stari Fujitsu-Siemens E8410. Edino nemške tipkovnice se bo treba malo navadit.

Dobil sem ga za 240€. Se mi zdi da je super nakup. Sem ga šel pa kar iskat v Lesce k Zor tech, da sem se kar tam prepričal če je zadeva res taka kot mora bit.

LP

joey123 ::

Vem, da je že nekaj časa odkar je bila ta tema načeta, ampak bi vseeno rad dodal svojo izkušnjo, saj prodajalec še vedno obstaja.
Tako kot ostali tu sem tudi jaz kupil prenosnik pri njemu.. potem je bilo nekaj časa vse lepo in prav in tudi lastnik je bil dokaj prijazno.. nato pa se je vse skupaj obrnilo, ko sem
začel imeti težave z računalnikom, ko je ta začel slabo delati sem želel uveljaviti garancijo, ki sem jo imel še dva meseca.
Vendar to lastniku ni bilo po godu, ni me želel slišati in je ves čas ponavljal, da lahko kupim še enega, da mi bo potem tega prvega zamenjal? halo

Ko sem ga opozoril na to mi je začel GROZITI IN ZMERJATI in še vedno nisem uspel dobiti zamenjava.
Grozna izkušnja, ki jo ne želim nikomur, zato če vas preveč ne premamijo cene in želi tvegati da ostane brez delujoče naprave, če se ta pokvari
NE KUPOVATI PRI ZOR TECH iz lesca.

Tribal ::

Lahko bi nesel na servis? Predvidevam da je on samo trgovec in ti je zraven tudi izdal garancijski list. Tudi mi ni jasno o kakšni zamenjavi sanjaš? Noben ti ne bo zamenjal prenosnika ampak ti ga na servisu popravijo?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HP ZBook 15 Workstation - se splača?

Oddelek: Strojna oprema
212073 (1489) Bezukhoff
»

Programerski laptop

Oddelek: Kaj kupiti
416924 (4933) ragezor
»

Lenovo IDEAPAD vs THINKPAD

Oddelek: Kaj kupiti
4810099 (8005) Invictus
»

Samsungovi prenosniki se poslavljajo iz Evrope, Toshiba zmanjšuje obseg proizvodnje (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
6221238 (17466) SuperVeloce

Več podobnih tem