Forum » Loža » Manfroto stativi
Manfroto stativi
harmony ::
A kdo pozna te stative?
Namrec ni mi jasna razlika med dvema stativa.
Eden se imenuje manfrotto mk055xpro3 drugi pa manfrotto mt055xpro3.
Sklepam, da MK pomeni (kit) in pride v kompletu z glavo, drugi pa pac samo stativ. Ce je to res in gre za isti stativ, potem je razlika v ceni vec kot 60€ med kompletom MK in MT + posebej glava.
Namrec ni mi jasna razlika med dvema stativa.
Eden se imenuje manfrotto mk055xpro3 drugi pa manfrotto mt055xpro3.
Sklepam, da MK pomeni (kit) in pride v kompletu z glavo, drugi pa pac samo stativ. Ce je to res in gre za isti stativ, potem je razlika v ceni vec kot 60€ med kompletom MK in MT + posebej glava.
wini ::
Kot si že sam ugotovil je prvi mk kit ki že ima eno navadno glavo.
Nekateri imajo raje kroglično glavo, drugi joystick za hitrejše delo ...
Če ti 3way glava ustreza ... pol kit :)
Nekateri imajo raje kroglično glavo, drugi joystick za hitrejše delo ...
Če ti 3way glava ustreza ... pol kit :)
No ja, ne vem sicer, ampak glava na tem kitu je dokaj kvalitetna - 498RC2
Meni ustreza kroglicna glava in v tem kitu je tocno ta katero hocem.
V kompletu pride zadeva 227EUR, medtem ko je posamezno mt055xpro3+498RC2278EUR. Okej ni ravno 60+EUR ceneje, ampak 50EUR, kar pa tudi ni malo.
Torej lahko z zagotovostjo recem, da gre za isti stativ, ker MT sem sprobal in mi ustreza in ne bi rad kaj slabsega od tega.
Meni ustreza kroglicna glava in v tem kitu je tocno ta katero hocem.
V kompletu pride zadeva 227EUR, medtem ko je posamezno mt055xpro3+498RC2278EUR. Okej ni ravno 60+EUR ceneje, ampak 50EUR, kar pa tudi ni malo.
Torej lahko z zagotovostjo recem, da gre za isti stativ, ker MT sem sprobal in mi ustreza in ne bi rad kaj slabsega od tega.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmony ()
Evo dobil odgovor. Gre za isti stativ ooo jeee. No bolje vprasati in biti 100% preprican, ceprav sem pravilno sklepal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Foto stativOddelek: Zvok in slika | 3974 (1865) | no comment |
» | zrcalno-refleksni fotoaparat (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 25484 (20335) | schurda |
» | Kateri stativ za snemanje z DSLR fotoaparatom?Oddelek: Kaj kupiti | 2589 (2374) | schurda |
» | Katero kamero do 70k in stojaloOddelek: Kaj kupiti | 1523 (1426) | Looney |