Forum » Pomoč in nasveti » Kakšen strežnik in kateri ponudnik
Kakšen strežnik in kateri ponudnik
Adminer ::
Pozdravljeni!
Trenutno imam 7 spletnih trgovin za tuji trg večinoma so kupci iz Amerike,Nemčije,Švedske in Grčije.
Ampak mi je ponudnik gostovanja rekel da imam preveč obiska in da naj poiščem drugi strežnik VPS ali dedicated.
Lahko bi vse prenesel na moj strežnik ampak problem je ker je glavni trg amerika in bi rad imel čim boljšo povezavo do amerika.
Tako da katerega ponudnika mi priporočate.
Imam cca 1,1 miljon obiska tedensko
Vse spletne strani zavzemajo 1 GB prostora.
Hvala
Trenutno imam 7 spletnih trgovin za tuji trg večinoma so kupci iz Amerike,Nemčije,Švedske in Grčije.
Ampak mi je ponudnik gostovanja rekel da imam preveč obiska in da naj poiščem drugi strežnik VPS ali dedicated.
Lahko bi vse prenesel na moj strežnik ampak problem je ker je glavni trg amerika in bi rad imel čim boljšo povezavo do amerika.
Tako da katerega ponudnika mi priporočate.
Imam cca 1,1 miljon obiska tedensko
Vse spletne strani zavzemajo 1 GB prostora.
Hvala
levaky ::
Glede na to, da ti je glavni trg Amerika, mogoče kakega VPS ponudnika iz Amerike, da boš imel čim boljši response time?
Sicer pa verjetno s kakim Hetznerjem ali Digital Ocean ne moreš zgrešiti...
Matej
Sicer pa verjetno s kakim Hetznerjem ali Digital Ocean ne moreš zgrešiti...
Matej
Vzdevek ::
Ne vem kaj tebi človek. Že nekaj časa nazaj si spraševal o Macu, za katerega bi plačal 3k in te je zanimalo, če bo LoL delal na ultra. V drugi temi sprašuješ če lahko iz spleta dostopaš do localhosta preko switcha? Da ne omenjam tem, kjer si spraševal o hostanju serverja na totalno amaterski način.
Žgeš in odpiraš teme, kot po tekočem traku na dnevni bazi, vse so pa polne tvoje nakladanja. Ne vem, če si hodiš na forume zadovoljevat potrebo po "pomebnosti"?
Tu pa zdaj z stranjo z 1,1 mil obiska? V določeni temi ne ločiš niti pojmov kaj je localhost. Iz radovednosti za katero stran se gre?
Žgeš in odpiraš teme, kot po tekočem traku na dnevni bazi, vse so pa polne tvoje nakladanja. Ne vem, če si hodiš na forume zadovoljevat potrebo po "pomebnosti"?
Tu pa zdaj z stranjo z 1,1 mil obiska? V določeni temi ne ločiš niti pojmov kaj je localhost. Iz radovednosti za katero stran se gre?
hojnikb ::
Ne vem kaj tebi človek. Že nekaj časa nazaj si spraševal o Macu, za katerega bi plačal 3k in te je zanimalo, če bo LoL delal na ultra. V drugi temi sprašuješ če lahko iz spleta dostopaš do localhosta preko switcha? Da ne omenjam tem, kjer si spraševal o hostanju serverja na totalno amaterski način.
this :)
Sicer pa.. če je resna stran si lahko prvošiš tut kak amazon EC2
#brezpodpisa
c3p0 ::
Človek vodi cel imperij, vi pa se norca delate iz njega. Saj nam bo zdaj postregel z URLji vseh 7 trgovin in nas trajno utišal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ima kdo doma tekalno stezo?Oddelek: Loža | 2720 (2151) | shadeX |
⊘ | Trdi disk 5400rpmOddelek: Strojna oprema | 2458 (2149) | radmannsdorf |
» | izklop antene telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 1432 (1153) | zee |
» | Vaše izkušnje s sestavi.siOddelek: Kaj kupiti | 5836 (4443) | kod |
» | TYANova tigrica-izkušnje ?Oddelek: Strojna oprema | 975 (887) | jetam |