Forum » Omrežja in internet » Router --> Repeater
Router --> Repeater
He-Man ::
Pozdravljeni!
V stanovanju immam Siolov Modem/Wireless Router: Iskratel Sinope586+R3 ANNEXB v1.0 (CPE6049A0).
Imam tudi sledeči Wireless Router: Canyon 150N Wireless AP Router CNP - WF514N1.
Do sedaj sem uporabljal Siolovo zadevo le kot modem (nisem uporabljal funkcij routerja če prav vem) in Canyon router kot router.
Sedaj bi rad (s pomočjo DD-WRT fiormware-a sem bral, da se da) uporabil tudi siolov Wireless router, ki je vgrajen v modem, drugi, Canyon router pa kot repeater.
Kar me zanima je ali ima kdo od vas doma tako nastavljeno s tema (ali podobnima) napravama. In izkušnje, ali bo potem wirelss dela po celi hiši?
Hvala!
V stanovanju immam Siolov Modem/Wireless Router: Iskratel Sinope586+R3 ANNEXB v1.0 (CPE6049A0).
Imam tudi sledeči Wireless Router: Canyon 150N Wireless AP Router CNP - WF514N1.
Do sedaj sem uporabljal Siolovo zadevo le kot modem (nisem uporabljal funkcij routerja če prav vem) in Canyon router kot router.
Sedaj bi rad (s pomočjo DD-WRT fiormware-a sem bral, da se da) uporabil tudi siolov Wireless router, ki je vgrajen v modem, drugi, Canyon router pa kot repeater.
Kar me zanima je ali ima kdo od vas doma tako nastavljeno s tema (ali podobnima) napravama. In izkušnje, ali bo potem wirelss dela po celi hiši?
Hvala!
amacar ::
Se da ja. Js imam v dnevni sobi siolov modem, na drugi strani hiše pa tplink z gargoyle fw-jem. Tplink se poveže preko wifi na siolov modem in deli naprej pvoezavo, tako da imam pokrito celo hišo + utico izven hiše.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tp-link TL-WA730RE kot Wireless Range ExtenderOddelek: Omrežja in internet | 5327 (4008) | Mikec17 |
» | Pomoč pri povezavi brezžičnega usmerjevalnika s Siol modemomOddelek: Omrežja in internet | 3326 (3194) | Daniel |
» | Domače omrežje - linija in wirelessOddelek: Omrežja in internet | 4530 (4009) | amigo_no1 |
» | Wireless router canyon cn-wf514Oddelek: Omrežja in internet | 7306 (5311) | jancus |
» | SIOL ADSL Kateri modem izbrati ???Oddelek: Omrežja in internet | 3419 (3043) | Senitel |