Forum » Programiranje » C#-paneli ter njihova vsebina
C#-paneli ter njihova vsebina
Miko55 ::
Jaz ustvarjam križec krožec. Hotel sem narediti 2 strani:
1stran kot nek menu,kjer bi bilo ime igralca pa tudi nekaj gumob za več tipov iger
2stran pa je potem dejanska igra
Problem je ker sedaj ko sem v IDE vidim vse gumbe,labele ki so v panel1,panel2 ter je vse pomešano + ko sem v panel 1 resizal textbox resizal se ga sedaj sploj ne vidi več,pa sem porbal z send to back/bring to front.
Kaj delam narobe oz kako bi sedaj to popravil ? Ker to ko v IDE vidiš vso vsebino z vseh panelov me moti oz. je nepregledno.
Slika forma v IDE: http://imgur.com/qsIS8Zu
EDIT: Ta resizan textbox sem sedaj popravil tako da se vidi če zaženem aplikacijo-popravil sem tako da sem panel-u dodal kontrolo za textbox. Ampak sedaj če premaknem ali pa resizam labele,buttne tudi ti izginejo, a bi se dalo zdaj to kako rešit brez da bi panel-u dodajal kontrolo za vsak label,button ?
1stran kot nek menu,kjer bi bilo ime igralca pa tudi nekaj gumob za več tipov iger
2stran pa je potem dejanska igra
Problem je ker sedaj ko sem v IDE vidim vse gumbe,labele ki so v panel1,panel2 ter je vse pomešano + ko sem v panel 1 resizal textbox resizal se ga sedaj sploj ne vidi več,pa sem porbal z send to back/bring to front.
Kaj delam narobe oz kako bi sedaj to popravil ? Ker to ko v IDE vidiš vso vsebino z vseh panelov me moti oz. je nepregledno.
Slika forma v IDE: http://imgur.com/qsIS8Zu
EDIT: Ta resizan textbox sem sedaj popravil tako da se vidi če zaženem aplikacijo-popravil sem tako da sem panel-u dodal kontrolo za textbox. Ampak sedaj če premaknem ali pa resizam labele,buttne tudi ti izginejo, a bi se dalo zdaj to kako rešit brez da bi panel-u dodajal kontrolo za vsak label,button ?
- spremenil: Miko55 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [c#] združitev scroll bara in panela ali podobnega gradnikaOddelek: Programiranje | 1635 (1399) | darkolord |
» | C# povezava forma in classaOddelek: Programiranje | 2328 (1791) | Miko55 |
» | python -slovarOddelek: Programiranje | 3121 (2100) | Valex86 |
» | Spremljanje dogajanja na ekranuOddelek: Programiranje | 1256 (1115) | boss-tech |
» | [Java] ZmešnjavaOddelek: Programiranje | 2065 (1570) | ]Fusion[ |