Forum » Operacijski sistemi » POSready - kako izbrisati?
POSready - kako izbrisati?
CyberPunk ::
A kdo ve, kako se izbrise tisti naknadno dodan PosReady vnos v registryju v Windows XP, ki sem ga enkrat dodal, da bi se nekaj casa prejemal posoditve v Windows Update?
Gre za HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\WPA\PosReady. Ce ga poskusam izbrisati, javi "Cannot delete Posready - error while deleting key."
Ni slo niti v safe modu.
Gre za HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\WPA\PosReady. Ce ga poskusam izbrisati, javi "Cannot delete Posready - error while deleting key."
Ni slo niti v safe modu.
s6c-gEL ::
Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\WPA\PosReady] "Installed"=dword:00000000
shrani v update.reg in poženi
ali
Windows Registry Editor Version 5.00 -[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\WPA\PosReady] "Installed"=dword:00000001
http://www.zdnet.com/registry-hack-enab...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: s6c-gEL ()
Heh, ne pusti... Some keys are open by the system or other processes. Podobno, ce grem na roke spreminjati 1 v 0 v registry (javi napako in nazaj na 1 da). Pa sem ugasnil vse mozne oviralce (firewall, windows update ipd.).
Duhec ::
Prijavi se kot administrator in ne kot nek user z administratorskimi pravicami.
http://blackbird.si/
Tudi v tem primeru iste tezave oz. javi iste napake. Gre pa sicer za eno VirtualBox masino, kjer sem pred par meseci dodal omenjeni key in po tem tudi pognal Windows Update, nisem pa takrat instaliral nobenega apdejta. Mogoce je kak kljucni del sistema "zagrabil" to nastavitev in sedaj ne pusti spreminjati nazaj.
jukoz ::
No ja, upam da jih ne bo. Ker če so popravki za POS terminale bi bilo skrajno neprijetno da kaj crkne.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "XP support has ended"Oddelek: Pomoč in nasveti | 5492 (4744) | divya |
» | Bios in prehitevanje ureOddelek: Pomoč in nasveti | 2309 (2128) | Gutjerez |
» | Trik za nadaljnje posodobitve za Windows XP (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 32048 (27476) | MrStein |
» | media center-lcdOddelek: Pomoč in nasveti | 726 (663) | KoMar- |
» | Obnovitev sistema ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 2034 (1968) | mpucko6 |