Forum » Pomoč in nasveti » Vprašanje na temo Router
Vprašanje na temo Router
urosh ::
Marsikomu se bo vprašanje verjetno zdelo rahlo neumestno, vendar me zanima, če lahko router uporabljam samo z internetom, ali bi ga lahko ta čas (ko še ni ADSLa) uporabljal le kot swič in printserver? Se da to?
lp
lp
V-i-p ::
Kot prvo, vprašanje sploh ni neumestno, kot drugo pa mislim da se da. Samo, počakaj rajši na kakšen bolj konkrete odgovor kot pa le mislim da se da... ;)
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
astras ::
Da se in sicer kot switch sem siguren da se da, kot printserver pa ne popolnoma! In sicer ti normalno priklopis vse masine, pol pa tam ko gres po defaultu mislim da je http://192.168.0.1 nastavlat vse stvari in si pac nastavis kakor ti pase! Ne morem na pamet govorit kaj nastavi (ker nimam tega tu) ampak se da!
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***
majk2000 ::
Ja, lahko. Imam tak router, ki ima print server in dela LAN in printanje cisto neodvisno od povezave na internet (WAN porta).
Res pa je, da imam drugacne tezave z njim, samo to pa je ze stvar za drug topic
Res pa je, da imam drugacne tezave z njim, samo to pa je ze stvar za drug topic
urosh ::
Tudi z moje strani je sedaj zadeva požegnana :)
Pa šr printserver mi lepo dela :)
Tnx usem!
Pa šr printserver mi lepo dela :)
Tnx usem!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Print serverOddelek: Pomoč in nasveti | 1970 (1588) | nonenone |
» | Doma narejen router!Oddelek: Omrežja in internet | 2390 (1372) | sidd |
» | Vmesnik - printserver za printer???Oddelek: Strojna oprema | 931 (887) | Keyser Soze |
» | 4-portni Router (Usmerjevalnik)Oddelek: Kaj kupiti | 1327 (1021) | McNato |
» | fileserver+printserver+router+firewall za domaco uporaboOddelek: Operacijski sistemi | 1061 (885) | dr.J |