Forum » Strojna oprema » Nova grafična kartica v prenosnik
Nova grafična kartica v prenosnik
Nino5 ::
Pozdravljeni,
Imam prenosnik Lenovo y510p, kateri poleg serijske grafične kartice ima nekakšno režo Ultrabay, preko katere imam v prenosniku še eno grafično kartico. Ker vem, da načeloma serijske grafične v prenosnikih je nemogoče menjati, me sedaj zanima ali je mogoče zamenjati tole drugo grafično kartico, ker bi rad kupil kakšno boljšo.
Hvala.
Imam prenosnik Lenovo y510p, kateri poleg serijske grafične kartice ima nekakšno režo Ultrabay, preko katere imam v prenosniku še eno grafično kartico. Ker vem, da načeloma serijske grafične v prenosnikih je nemogoče menjati, me sedaj zanima ali je mogoče zamenjati tole drugo grafično kartico, ker bi rad kupil kakšno boljšo.
Hvala.
SimplTech ::
Za tvoj prenosnik se na internetu najde NVIDIA GeForce GT755M5 grafična, ki se montira v Ultrabay režo. (link)
Sicer nisi navedel točno katero grafično že imaš v Ultrabay reži, a predvidevam da že imaš točno to. Koliko sem gledal nisem zasledil, da bi se za tvoj prenosnik kje prodajala kakšna druga - močnejša kartica kot ta.
Sicer nisi navedel točno katero grafično že imaš v Ultrabay reži, a predvidevam da že imaš točno to. Koliko sem gledal nisem zasledil, da bi se za tvoj prenosnik kje prodajala kakšna druga - močnejša kartica kot ta.
Nino5 ::
Jaz imam dve GT755M, eno vgrajeno in eno prek Ultrabay reže.
Se pravi, če sem prav razumel v Ultrabay režo ne gredo vse grafične, ampak samo določene grafične za ta prenosnik ?
Se pravi, če sem prav razumel v Ultrabay režo ne gredo vse grafične, ampak samo določene grafične za ta prenosnik ?
Kolikor sem iskal z Googlom, Lenovo za montažo v Ultrabay ponuja samo GT755M5 (link)
Kolikor je videti, je to zelo specializirana stvar in kakšnih močnejših trenutno ni na voljo.
Kolikor je videti, je to zelo specializirana stvar in kakšnih močnejših trenutno ni na voljo.
hojnikb ::
sam to bi lahk bla stvar na več prenosnikih.... upgradable gpu preko dvd baya :)
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
hojnikb ::
jap. naprimer kupiš laptop z integrirano grafo in kasneje kupiš dedicated po potrebi... Sam je pa res, da stvar poveča kompleksnost (sploh power delivery) tako da ja...
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri prenosnik za oblikovanje? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8906 (5337) | m0LN4r |
» | Free DVD rip s CUDOOddelek: Programska oprema | 2143 (1366) | m0LN4r |
» | Prenosnik med 600 in 750EUROddelek: Kaj kupiti | 704 (614) | shadeX |
» | Lenovo ThinkPad vs. HP EliteBookOddelek: Kaj kupiti | 7445 (6314) | oldguy |
» | Prenosnik Lenovo zmore pol dneva na baterijah (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 13768 (12164) | Key Quest |