» »

kateri psp je to ?

kateri psp je to ?

;-) ::

Zanima me kateri PSP je to, je sploh za kaj ali za v smeti kot stari gameboy ?

hojnikb ::

psp-e1004

cheap verzija pspja brez wifija in mono zvočnik. Decent, pa še homebrew se da gor dat >:D
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

nevem al se mi zdi al majo ti pspji res slabo grafiko igric, dost slabšo od fonov ?

eatinggrin ::

Nevem a se mi sam zdi, al je bil PSP izdan leta 2004, s 300MHz procesorjem?

Za portable!! konzolo iz 2004 ima precej dobro grafiko. Remember, to je čas, ko smo mel še telefone z 120x120 ekrani :)

PS:
PSP ma dual core 333MHz proc MIPS arhitekture :)
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

aha ok, čudno mi je da folk sploh kupuje to in glede na cene na bolhi dajajo več kot 50€ za take bedarije. Sem mislil da se da kje grafika nastavit kaj pa zgleda nič tak da je res vse bogo bogo.

Phantomeye ::

;-) je izjavil:

aha ok, čudno mi je da folk sploh kupuje to in glede na cene na bolhi dajajo več kot 50€ za take bedarije. Sem mislil da se da kje grafika nastavit kaj pa zgleda nič tak da je res vse bogo bogo.

jst sm mel podobno izkušnjo, ko sem v roke dobil CRT TV iz 2004... nepremerljiva slika, v primerjavi z mojim telefonom!

St235 ::

;-) je izjavil:

mogoče zato, ker zadevo kupujejo za igranje iger in večini ljudi top grafika ni edijno merilo? Primerjat recimo god of war na psp s šodrom, ki se mu reče igre na telefonu je posmeha vredno.

erex ::

Dobr da vemo da je to bedarija z zanic grafiko, ki ni vredna 50eur. Tko da ti slucajno neb kdo res dau 80eur zanjo kukr hoces :D Drugace pa ce ze primerjas, primerji ps vito pa tablice/telefone.

Jap, primerjat psp z današnjimi telefoni je res debilno. To se primerja z telefoni tistega časa (razni ngage in podobno). In grafika je bila super za tiste čase.
Preveč ste očitno razvajeni :)
#brezpodpisa

Ok hvala za nasvete, že drugič sem v račun vzel PSP sicer je blo to za 10€ in zdaj ta za 1€ ampak ok, bi pa res imel kaj podobnega z dobro grafiko, bom sprobal ps vito pa da vidim.

A jih majo v big bangu za probat ?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PS Vita

Oddelek: Konzole
394031 (2578) luclucluc
»

PSP GO

Oddelek: Konzole
191435 (1206) LJ4L