» »

Sony PSP ali NGP

Sony PSP ali NGP

rebeka ::

Prosim za pomoč. Na tla mi je padla sinova konzola PSP. Razbila se je tako, da je verjetno poknilo notranje steklo (zgleda, kot, da je steklo neko črnilo, polovica ekrana). Zanima me, kaj naj naredim. Skoraj prepričana sem, da se ne da popravit. Torej ali kupim novi Sony PSP ali naj še malo počakam in kupim NGP?.
hvala
Rebeka

hojnikb ::

Zamenjaj LCD ekran pa bo.Al pa nabavi nov PSP.
Lahko počakaš na PS Vito, sam pride ven konec leta, pa še dražja bo ko je zdaj PSP.
#brezpodpisa

GeForce ::

hojnikb ti je poleg cene pozabil omeniti tudi da bo sama grafika na PS Vita (oz. NGP) boljša, imel bo dve analogni palčki, boljši nadzor oz. upravljnaje iger, ipd. Trenunto se novega PSPja za 130€ ne splača kupiti, saj bo PS Vita ob izidu stala 250€, ampak pomojem izboljšave odtehtajo to ceno. Izbira pa je tvoja, oz. vprašaj sina za mnenje.

soldier1337 ::

priporočam da počakaš na ps vito ( NGP- nex generation portable ) ....

rebeka ::

HVALA ZA POMOČ. Zanima me še nekaj. Doma imamo Xbox kinect. Se vam mogoče zdi boljša varianta, da bi poiskala. če ima Microsoft kakšno prenosno igralno konzolo. Ali naj ostanemo na Sonyu.
hvala
rebeka

hojnikb ::

ne ms nima prenosne konzole.
#brezpodpisa

koro13 ::

Lahko pa pogledaš za nintendo npr. Nintendo DS 3D. Odvisno koliko je tvoj sin star in kakšne igre ima rad. NDS 3D je za bolj mlajše otroke in ima več arkadnih iger super mario, pokemoni... Za boljšo grafiko pa filme, mp3 za torej starejpe otroke, najstnike pa je psp boljša izbira. Verjetno konzole ne rabi tako hitro zato počakaj na PS Vito da ne bote dnarja stran metali, ker ko bo videl PS Vito jo bo tudi želel. Za mnenje pa še sina vprašaj ;)

Ganon ::

koro13 je izjavil:

NDS 3D je za bolj mlajše otroke in ima več arkadnih iger super mario, pokemoni... Za boljšo grafiko pa filme, mp3 za torej starejpe otroke, najstnike pa je psp boljša izbira.


:facepalm:


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PS Vita

Oddelek: Konzole
393851 (2398) luclucluc
»

PSP GO

Oddelek: Konzole
191338 (1109) LJ4L
»

Popravilo psp-ja

Oddelek: Pomoč in nasveti
141280 (1055) Quagmire
»

PlayStation Vita v Evropi 22. februarja

Oddelek: Novice / Konzole
64329 (3518) Ganon
»

Nintendo DS Lite ali Sony PSP?

Oddelek: Konzole
483528 (2465) mojsterleo

Več podobnih tem