Forum » Pomoč in nasveti » Povezava do tiskalnika
Povezava do tiskalnika
i33a ::
Pozdravljeni, imam problem, ker imam tiskalnik drugje kot imam ponavadi računalnik ali pa prenosnik.(Tam ga zaradi prostora žal ne morem imeti). Zdaj me pa zanima kako bi rešil to težavo da nebi bilo treba vedno odklapljati prenosnika in ga nositi tja. Tiskalnik(HP) žal nima wireless povezave ampak samo USB.
Razmišljal sem, da bom zraven tiskalnika naštimal nek star računalnik na katerem bom potem printal. Ali obstaja še kakšna enostavnejša rešitev?
Razmišljal sem, da bom zraven tiskalnika naštimal nek star računalnik na katerem bom potem printal. Ali obstaja še kakšna enostavnejša rešitev?
ender ::
Kupiš žični ali brezžični tiskalniški strežnik (ali pa WiFi router z USB priklopom, ki ga tudi lahko nastaviš kot tiskalniški strežnik).
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Enterprise ::
Lahko da se motim, ampak mislim da bo za OPja še najbolj enostavna rešitev da si poišče router, ki omogoča priklop tiskalnika. Niso dragi. Če ima prenosnika, tako ali tako verjetno potrebuje imet Wireless.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DIY Brezžični tiskalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 3107 (2801) | SeMiNeSanja |
» | Priklop "USB multipraktika" v mrežo (Wifi / ethernet)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2782 (2653) | NeMeTko |
» | Printer in virtualizacija?Oddelek: Operacijski sistemi | 1475 (1152) | Desty |
» | brezžičen router+usbOddelek: Pomoč in nasveti | 1219 (1154) | errhec |
» | Brezžična povezava do tiskalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2405 (2339) | zee |