Forum » Šola » Praksa info. Pomoč
Praksa info. Pomoč
pSP 3004 ::
Pozdravljeni
Zanima me, kako je z pripravništvom oz. prakso za 3. letnik. (gost.). Delal bom 5 mesecev in me zanima ali je kak zakon oz. kje se lahko info. oz. kje lahko vprašam / katero ministrstvo za plačilo za prakso oz. ali po zakonu morajo plačevati nekaj € na mesec, kjer delaš pripravništvo. Oz. mora plačvati delodajalec. Če ne plačujejo jih lahko prijaviš ali kako ? ker te takole izkoriščajo v službi.
Če ima kdo več info. oz. izkušenj s tem prosim če napiše oz. prilepi kakšen link.
Hvala vsem za pomoč
Lep dan
Tnx
Zanima me, kako je z pripravništvom oz. prakso za 3. letnik. (gost.). Delal bom 5 mesecev in me zanima ali je kak zakon oz. kje se lahko info. oz. kje lahko vprašam / katero ministrstvo za plačilo za prakso oz. ali po zakonu morajo plačevati nekaj € na mesec, kjer delaš pripravništvo. Oz. mora plačvati delodajalec. Če ne plačujejo jih lahko prijaviš ali kako ? ker te takole izkoriščajo v službi.
Če ima kdo več info. oz. izkušenj s tem prosim če napiše oz. prilepi kakšen link.
Hvala vsem za pomoč
Lep dan
Tnx
Gladi ::
Preberi si tole
Če prav razumem, nagrada ni obvezna in je dobra volja delodejalca.
Edit: Mal zajebu, torej to velja za JU, in ne za privatni sektor.
Če prav razumem, nagrada ni obvezna in je dobra volja delodejalca.
Edit: Mal zajebu, torej to velja za JU, in ne za privatni sektor.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gladi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rubez premicnin zaradi neplacanih obveznosti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8282 (5275) | St235 |
» | Novega razpisa za pripravništvo v avgustu ne boOddelek: Šola | 2893 (2281) | m0LN4r |
» | Kako do zaposlitve (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 28011 (24060) | roko88 |
» | Zakaj pripravništvo v javnem sektorju? (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 19943 (18732) | BlueRunner |
» | Neplacano pripravnistvoOddelek: Problemi človeštva | 7844 (6987) | bluefish |