Forum » Pomoč in nasveti » Tablica->žični intrenet
Tablica->žični intrenet
Dualis ::
Pozdrav !
Ne vem, če sem temo pravilno uvrstil, vendar pa bi rabil nasvet. Zanima me ali obstaja kakšna možnost, da se tablični računalnik (Android) žično poveže v internet. Mogoče obstaja kakšen USB to UTP pretvornik ali kaj podobnega? Znašel sem se namreč v situaciji, ko imam na voljo samo žični priključek v internet in tablični računalnik.
Hvala za vaše nasvete.
Ne vem, če sem temo pravilno uvrstil, vendar pa bi rabil nasvet. Zanima me ali obstaja kakšna možnost, da se tablični računalnik (Android) žično poveže v internet. Mogoče obstaja kakšen USB to UTP pretvornik ali kaj podobnega? Znašel sem se namreč v situaciji, ko imam na voljo samo žični priključek v internet in tablični računalnik.
Hvala za vaše nasvete.
Mavrik ::
Nisi napisal kakšno tablico sploh imaš (zakaj vam je to tako težko?!?!?!), tako da bo tole bolj na pamet:
1.) Tvoja tablica mora podpirati OTG in zagotavljati napajanje
2.) Kernel tvoje tablice mora podpirati OTG in Ethernet driver
3.) Rabiš OTG USB kabel (dobiš ga v Techtrade oz. v podobni trgovini)
4.) Rabiš USB žično mrežno kartico, ki bo s tvojo tablico delala (tale je baje precej podprta na precej tablicah - Pluggable ethernet adapter)
1.) Tvoja tablica mora podpirati OTG in zagotavljati napajanje
2.) Kernel tvoje tablice mora podpirati OTG in Ethernet driver
3.) Rabiš OTG USB kabel (dobiš ga v Techtrade oz. v podobni trgovini)
4.) Rabiš USB žično mrežno kartico, ki bo s tvojo tablico delala (tale je baje precej podprta na precej tablicah - Pluggable ethernet adapter)
The truth is rarely pure and never simple.
Sodeč po internetu to na MeMO Pad HD ne bo delalo, ker nima ustreznih driverjev. Priporočam raje nakup mini wifi dostopne točke.
Hvala obema, gre za hotelsko sobo, ki ima samo žični internet, zdaj ne vem, če bi še router s seboj nosil.
Nekako moram najti rešitev kako gor priklopit mojo tablico.
LP
Nekako moram najti rešitev kako gor priklopit mojo tablico.
LP
Takle stvarca se dobi že za 15EUR: dostopna točka.
Ni lih nekaj bistveno večja od tega da boš vlačil sabo kable.
Ni lih nekaj bistveno večja od tega da boš vlačil sabo kable.
Hvala, se pravi tole priključem v sobi in nanj brezžično tablico. Težava bo samo, če bi bilo potrebno "to stvarco" kaj dodatno nastavljati. Potem sem samo s tablico spet mrzel. Eh te tablice prenosnik je zakon :)
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nexus 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 16970 (7857) | AvtoR |
» | Kateri tablični računalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 8649 (2685) | petzup |
» | Android -> Bluetooth -> Dumbphone -> Internet/VPNOddelek: Pomoč in nasveti | 1275 (1186) | JanK |
» | Tablični poceni do 130max!Oddelek: Kaj kupiti | 7806 (6486) | slosaper |