Forum » Programska oprema » Kako naštimam filtre v MS Outlook?
Kako naštimam filtre v MS Outlook?
pro549 ::
Vsak dan dobicvam emaile od XXX in bom po*izdu, saj je vedno različen e-mail tako da ne vem kako naštelat to. Zdaj me zanima kako naštimam filtre za sporočilo, kjer vsebuje besede "free XXX, free portn, adult, ..." in mi kar vrže direkt v smeti.
ElectricMan ::
pojdi na Orodja in klikni na Organiziraj. Tam najdeš nastavitev za neželena e-pošta in lepo nastavi.
pro549 ::
Sem nekal štelal pa še vedno zahteva da mu napišem email, jaz pa bi rad da preusmeri glede na vsebino sporočila oz da vsebuje določene verze. Mogoče sem spregledal na to ampak kje je to za naštelat.
Cokolesnik ::
Tudi jaz uporabljam učinkovito orodje zoper neželjena sporočila. Več o tem sem napisal v tej temi.
vidra ::
jaz ta problem rešim tako: Tools-Rules Wizard.. in nastavim pravilo, ki mi maile, glede na naslov, vsebino zadeve ali kakšno drugo značilnost vrže tam, kjer je treba. Za takšne maile, kot omenjaš preusmerjam naravnost v Delete folder.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft zasegel domene No-IP (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 18956 (14626) | antonija |
» | Gmail in domenaOddelek: Izdelava spletišč | 4884 (4026) | romex |
» | Yahoo Mail za zdaj še pred Hotmailom in GmailomOddelek: Novice / Omrežja / internet | 9658 (7539) | ABX |
» | velikost e-mail predalovOddelek: Omrežja in internet | 4443 (4034) | Bakunin |
» | spam - koliko ga dobiteOddelek: Omrežja in internet | 2920 (2429) | Gandalfar |