Forum » Loža » Odstranitev madeža s parketa
Odstranitev madeža s parketa
pijavka ::
Ponoči se je pes polulal na parket in sedaj je tak temen madež (cca. 10 cm x 20 cm).
Ko sem zjutraj pobrisal, se je parket tudi malo oluščil.
Kako sedaj to sanirati, da se kar najmanj vidi oz. da je najbolj podobno staremu stanju? Osušiti, pobrusiti, polakirati?
Kako sedaj to sanirati, da se kar najmanj vidi oz. da je najbolj podobno staremu stanju? Osušiti, pobrusiti, polakirati?
Machete ::
vprašanje:
odgovor:
Odvisno sicer kako globoko je vpilo, ampak pomoje ne bo krize, če se malo pobrusi in polakira.
Ponoči se je pes polulal na parket in sedaj je tak temen madež (cca. 10 cm x 20 cm).
odgovor:
Osušiti, pobrusiti, polakirati?
Odvisno sicer kako globoko je vpilo, ampak pomoje ne bo krize, če se malo pobrusi in polakira.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Laminat, ploščice ali vinil? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 66635 (15759) | Lonsarg |
» | Topli pod, laminat, parket, vinil? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 41880 (20847) | SmotaniJanez |
» | Strošek obnove stanovanjaOddelek: Loža | 8611 (8021) | eko_2k4 |
» | Obnovit parket ali nanj položit laminat ?Oddelek: Loža | 19744 (18669) | logit |
» | Urejam si sobo, katero talno oblogo priporočate? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15285 (11274) | c3p0 |