» »

skurjen ?

skurjen ?

pavovc ::

navjiou sm celerona 366 na natančno 552,25 in se mi je pr tony hawku pojavu tako imenovan "blue screen" zravn je pa pisal da je trebea resetirat komp pa tko naprej in jest to resetiram .... problem je da zdej mi zazna diske pa cd-rom poj pa zmrzne sam sm u dilemi a je su procesor (ni vidt skurjen pa nč ni mehurčkov na nemu) al je le kej kej z diski narobe an..
ce gdo kej ve kwa bi blo narobe ker ta procesor nau vec tko na izi dobit :))

pele-on ::

Jaz ti ga prodam če ti je šel z veseljem:D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: pele-on ()

rap3r ::

Čaki računalnik se ti pržge? Se pravi vidš bios pa to? Pol procesor tud ni šou, lahko so ti šli rami če si zlo pretiravu drgač pa lepo bios resetiri pa boš vidu če bo šlo, čeporv ti maš najbrž win 98 in če maš te pol maš tud FAT32 na disku kar pomen da se ti je najbrž FAT32 poškodvou kar pomen da boš mogu iz dosa zagnat scandisk in use napake popravt če bo šlo seveda...
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

FAT 32: da win98: ne! amm ja winsi so drgac xp an sam fora je u temu da ce je disk prkloplen mi zmrzne poj pa noce vec naprej an... ce ga pa odklopm poj pa hoce bootat s cd-ja tko da .... ne vem :))) z rami je pa tko mam dvojne pa tut ce eni grejo ta drugi zadostujejo tolk da bi mogl delat kr se ramov tice .

rap3r ::

Aha štekam pol boš mogu definitivno narest tkole.
Disk prklop in v biosu naštimi da ne buta iz njega in tud ugasn boot from other devices.
Pol daj v cd-rom od xpjev cd in booti iz njega.
Ko pride notr prtisen r za recovery console pol pa v recovery console napiš chkdsk c: iz črko pogona k bi ga rd popravu... za dodatne nastavitve pa napiš chkdsk /?
Če ti kej nebojasn pa za ukaz napiš help in pol se ti izpišejo ukazi in ciser boš težko ugotovu kaj ker pomen sam če greš usazga posebi tko da napišeš: ukaz /? pol ti napiše kaj ukaz naredi...
Probi to drgač pa povej če nebo šlo so še možnosti druge....
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

amm tko je... jest sm najprej disk probu na drugmu kompu in dela an tko da smo prsli do tega da je neki boot sekwenco povozil ker koj k ta disk u boish zazna mi zmrzne ce odklopm disk mi pa koj boota s cd-ja sam mi res kumad ni jasn ker sm biose tut restartu an tko da bi skor mogl delat (ce mene prasas).... ejga ampk useen sm ti douzn eno mrzlo p|vo hehe tnx za pomoc :D :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Racunalnik zmrzne malo naprej od bootanja

Oddelek: Pomoč in nasveti
151167 (972) Ballau
»

formatiranje diska

Oddelek: Pomoč in nasveti
202174 (1748) SavoS
»