Forum » Loža » Velika težava STRES
Velika težava STRES
freserovski ::
Joj, jaz sem že čisto obupan, pri enmu staremu sem dobil kazen, da moram napisat seminarsko o stresu, pa me zanima, če je kje kaka pametna stran na internetu o tem.
Nisem vedel kam bi to dal, pa sem kar sem postavil
sory
Lp, Marko
Nisem vedel kam bi to dal, pa sem kar sem postavil
sory
Lp, Marko
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!
Huey P ::
O.K. se že meni podobmo zgodilo.
Torej probaj solajenora.krneki.org , če pa tu ne dobiš pa pojdi na www.najdi.si pa vpiši seminarske ali pa referat,... pa boš videl kaj bo.
Aha pojdi še na Matkurjo pa vpiši isto kot na www.najdi.si
Torej probaj solajenora.krneki.org , če pa tu ne dobiš pa pojdi na www.najdi.si pa vpiši seminarske ali pa referat,... pa boš videl kaj bo.
Aha pojdi še na Matkurjo pa vpiši isto kot na www.najdi.si
hvala thomas, ejte, pa še kak vprašalnik če je kje, pa tak, ki se da natisnit?
Sploh ne morem verjet, da se mi je lahko pri psihologijo kaj takega narediloPa tako rad sem mel ta predmet, zaj ga pa bom zasovražil samo zaradi prfoksa.
thnx
Sploh ne morem verjet, da se mi je lahko pri psihologijo kaj takega narediloPa tako rad sem mel ta predmet, zaj ga pa bom zasovražil samo zaradi prfoksa.
thnx
huey, ja saj nekaj sem že našel, samo ni nobenih vpašalnikov nikjer, moram jutri še it v knjižnico pogledat.
LP
LP
ja, Dalmatinka, saj bom šel, sam je treba cajt si vzet
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dan IPv6 minil brez težavOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5224 (3786) | JanZorz_go6 |
» | dns errorOddelek: Omrežja in internet | 1625 (1361) | Duhec |
» | Problem z diskonektiOddelek: Omrežja in internet | 1472 (1178) | YdoIPonU |
» | Referat o narodno zabavni glasbi :((Oddelek: Šola | 1750 (1536) | ShowDown |
» | datetime polje, kako v selectu določiti samo datumOddelek: Izdelava spletišč | 867 (765) | darh |