Forum » Pomoč in nasveti » Framework 3.5 win8.1
Framework 3.5 win8.1
Yacked2 ::
Živjo,
imam orginal win8, ki sem ga nadgradil na win8.1, sedaj pa za delovanje driverjov rabim Framework 3.5, a mi nikakor ne uspe omogočiti te funkcije. Kakšen nasvet ? Če grem nadzorna plošča, dodaj ali odstrani funkcije in probam omogočit 3.5 dobim 0x800F0906 napako (vzpostavljeno imam wifi povezavo, enako če je kabel)
Če probam inštalirati preko cmdja z dism dobim 0x800f081f napako
imam orginal win8, ki sem ga nadgradil na win8.1, sedaj pa za delovanje driverjov rabim Framework 3.5, a mi nikakor ne uspe omogočiti te funkcije. Kakšen nasvet ? Če grem nadzorna plošča, dodaj ali odstrani funkcije in probam omogočit 3.5 dobim 0x800F0906 napako (vzpostavljeno imam wifi povezavo, enako če je kabel)
Če probam inštalirati preko cmdja z dism dobim 0x800f081f napako
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!
Sem spustil čez tudi tisto na drugem linku. Stanje je nespremenjeno.
Iluvatar ::
Googlaj .net 3.5 redistributable. Nato si prenesi tisti paket 3.5, ki se samostojno namesti, torej, ki ne prenasa namestitve in kasneje namesca, ampak je t.i. "stand alone" paket. Ko bos namestil tega pozeni se windows update.
Podobne tezave sem imel, ko sem namescal Remote desktop manager, ki je potreboval .net 3.5
Podobne tezave sem imel, ko sem namescal Remote desktop manager, ki je potreboval .net 3.5
Googlaj .net 3.5 redistributable. Nato si prenesi tisti paket 3.5, ki se samostojno namesti, torej, ki ne prenasa namestitve in kasneje namesca, ampak je t.i. "stand alone" paket. Ko bos namestil tega pozeni se windows update.
kakšen stand-alone ? bo ta vredu ? http://www.microsoft.com/en-us/download...
Mission closed :)
Formatirat na novo naložit win8 in nato preko cmdja naložit framework3.5, sedaj pa spet naprej.
Formatirat na novo naložit win8 in nato preko cmdja naložit framework3.5, sedaj pa spet naprej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win 7 SP1 obvisi, Hotfix tudiOddelek: Pomoč in nasveti | 1123 (929) | blackbfm |
» | Windows 10 težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 5727 (3294) | Marley94 |
» | desktop skype in windows 8.1Oddelek: Programska oprema | 2329 (2016) | fosil |
» | Windows 7 Home zamenjava jezikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3123 (2973) | jukoz |
» | windows 2008 server 64 in .NET 3.5 SP1Oddelek: Programska oprema | 643 (576) | jan01 |