Forum » Programska oprema » SIGEN-CA in Outlook 2010
SIGEN-CA in Outlook 2010
pravnik ::
Pridobil sem cerifikat za varno podpisovanje dokumentov - Sigen-ca. V Outlook 2010 sem ga tudi uvozil. V poštnem odjemalcu imam 3 poštne račune. Za enega ni težav, za ostala dva pa me vedno sprašuje, da za ta račun (ostala dva) nima ustreznega ID-ja. Kako bi nastavil tako, da me to ne bi več spraševalo. Torej z eno besedo, da se pošilja z varnim potrdilom samo za račun 1, za ostalo pa me ne sprašuje. Nikjer v nastavitvah Outlooka 2010 nisem našel kaj ustreznega? Hvala za pomoč!
s6c-gEL ::
Ta certifikat lahko uporabiš samo za 1 email, saj je vezan nanj.
Primer: če je tvoj email je pravnik@gmail.com , lahko sigenca certifikat uporabiš samo za varno podpisovanje tega emaila in za nobenega drugega.
http://office.microsoft.com/en-us/outlo...
Primer: če je tvoj email je pravnik@gmail.com , lahko sigenca certifikat uporabiš samo za varno podpisovanje tega emaila in za nobenega drugega.
http://office.microsoft.com/en-us/outlo...
Hebiga ::
Živjo,
imam windows 8.1. in v outlook več ne znam uvoziti elektronski podpis sigen-ca gov. Prejšnje verzije Windowsow so imele v outlooku opcijo "elektronsko podpiši", 8.1. verzija pa v outlooku tega ne omogoča. Kako nastavim outlook, da bo akceptiral moj sigen-ca podpis? Kje?
Hvala za čim prejšnje odgovore!
imam windows 8.1. in v outlook več ne znam uvoziti elektronski podpis sigen-ca gov. Prejšnje verzije Windowsow so imele v outlooku opcijo "elektronsko podpiši", 8.1. verzija pa v outlooku tega ne omogoča. Kako nastavim outlook, da bo akceptiral moj sigen-ca podpis? Kje?
Hvala za čim prejšnje odgovore!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prevzem certifikata sigenca v WIN 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 20901 (17466) | MrStein |
» | podpisovanje gmail s sigen-caOddelek: Pomoč in nasveti | 2612 (2126) | gilley |
» | AJPES-ova alternativna dejstva (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 28215 (20485) | |
» | Digitalno podpisan mailOddelek: Loža | 3087 (2757) | mk766321 |
» | SIGEN-CA: Certifikati in kodiranjeOddelek: Omrežja in internet | 3273 (2854) | 64202 |