Forum » Kaj kupiti » Prenosnik HP Pavilion 15-Nasvet
Prenosnik HP Pavilion 15-Nasvet
zabukdarja ::
Pozdravljeni! :))
Dobila sem prenosnik hp pavilion 15, za katerega vem, da kot bodoča študentka arhitekture ne bo čisto odgovarjal kriterijam študija, me zanima če imate kakšne ideje kako ga nadgraditi, ali je vredno počakati še leto študija, saj se prvo leta tako ne uporablja tako pogosto računalniških programov..
V primeru če bi ga nadgradila - kam se najbolj splača it, kje je najcenejša ponudba in seveda da se solidno naredi.
Lepo se vam zahvaljujem za vse nasvete ;)
http://trgovina.siol.net/oddelki/racuna...
Dobila sem prenosnik hp pavilion 15, za katerega vem, da kot bodoča študentka arhitekture ne bo čisto odgovarjal kriterijam študija, me zanima če imate kakšne ideje kako ga nadgraditi, ali je vredno počakati še leto študija, saj se prvo leta tako ne uporablja tako pogosto računalniških programov..
V primeru če bi ga nadgradila - kam se najbolj splača it, kje je najcenejša ponudba in seveda da se solidno naredi.
Lepo se vam zahvaljujem za vse nasvete ;)
http://trgovina.siol.net/oddelki/racuna...
Zheegec ::
Za osnovne stvari, ki se tičejo arhitekture je tole čisto dovolj. Vedno priporočam menjavo diska z SSDjem in ponovno svežo namestitev sistema. Pesimistično gledano to pride cca 100€.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
spirit ::
2 zadevi:
1. SSD disk, za kapaciteto se boš morala sam a odločit (sem paše še ohije za disk v katerega daš obstoječ disk da deluje preko USB)
2. hladilna podloga
potem pa nič dokler je v garanciji, in raje šparaj za naslednika.
1. SSD disk, za kapaciteto se boš morala sam a odločit (sem paše še ohije za disk v katerega daš obstoječ disk da deluje preko USB)
2. hladilna podloga
potem pa nič dokler je v garanciji, in raje šparaj za naslednika.
Silvo ::
Nadgradiš ali zamenjaš zadevo takrat,ko ne ustera oz. ne poganja željenega programja.
Prenosnikov,razen kakega ssd diska,dodatnega pomnilnika in pogojno kakega procesorja se ne nadgrajuje.
Prenosnikov,razen kakega ssd diska,dodatnega pomnilnika in pogojno kakega procesorja se ne nadgrajuje.
Silvo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Upgrade prenosnika hpOddelek: Strojna oprema | 965 (821) | kokpa |
» | Problem pri instalaciji Windows 10Oddelek: Pomoč in nasveti | 1763 (1356) | Mare2 |
» | function(laptop) >= 600€; $multimedija; $igreOddelek: Kaj kupiti | 2155 (1957) | future_man |
» | SSD na prenosniku.?Oddelek: Kaj kupiti | 2973 (2840) | GeForce |
» | Prenosnik za študenta strojništvaOddelek: Kaj kupiti | 2908 (2111) | as25 |