Forum » Pomoč in nasveti » Virus, Spyware, Malware ? samodejno opiranje oken v brskalnikih
Virus, Spyware, Malware ? samodejno opiranje oken v brskalnikih
mrTwelveTrees ::
sicer nisem se kaj dosti poglabljal...
ena kišta, nedavno naloženo vse na novo
IE11, Mozilla, Chrome... ne glede katerega uporabljaš, vsake toliko časa odpira nova okna (reklame)
recimo na www.avto.net je dodana na vrhu banner - reklama ki je drgače ni
čistil sem že z antivirusem, antispwarom, tudi v safemode, je našlo nekaj, pobrisano, ampak ostaja nadloga.
kakšen dober tool ?
ena kišta, nedavno naloženo vse na novo
IE11, Mozilla, Chrome... ne glede katerega uporabljaš, vsake toliko časa odpira nova okna (reklame)
recimo na www.avto.net je dodana na vrhu banner - reklama ki je drgače ni
čistil sem že z antivirusem, antispwarom, tudi v safemode, je našlo nekaj, pobrisano, ampak ostaja nadloga.
kakšen dober tool ?
FX6300B ::
kako to misliš odstrani vse reklame no vsaj meni možno ma da imaš tiste bedne programčke ka se zravn česa naložijo če jih ne odkljukaš poglej in zbriši lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: FX6300B ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Reklame banerji in ostala navlakaOddelek: Pomoč in nasveti | 7502 (2424) | janezvalva |
» | Izšel Chrome 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 19582 (16575) | joebanana |
» | Zaščita pred sesuvanjem vtičnikov tudi v Firefoxu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 20694 (17708) | kmetek |
» | JavaScript: Firefox 4 hitrejši od ChromaOddelek: Novice / Brskalniki | 12412 (10797) | RejZoR |
» | Google želi reformirati splet s pomočjo brskalnika ChromeOddelek: Novice / Brskalniki | 6874 (5904) | c3p0 |