Forum » Pomoč in nasveti » Objava 3D animacij
Objava 3D animacij
PoPon2 ::
Pozdravljeni,
zanima me, če obstaja kakšna internetna stran, katera je namenjena objavam svojih in komentiranjem-ocenjevanjem drugih 3D animacij. Tukaj ne mislim na kanale z video vsebino kot sta youtube ali vimeo. Zanima me kakšna bolj specifična stran. Gre se za nestrokovne animacije kot je npr. moja spodaj. Če ima kdo izkušnje na tem področju ga prosim za informacije.
Hvala in lp
zanima me, če obstaja kakšna internetna stran, katera je namenjena objavam svojih in komentiranjem-ocenjevanjem drugih 3D animacij. Tukaj ne mislim na kanale z video vsebino kot sta youtube ali vimeo. Zanima me kakšna bolj specifična stran. Gre se za nestrokovne animacije kot je npr. moja spodaj. Če ima kdo izkušnje na tem področju ga prosim za informacije.
Hvala in lp
- spremenil: PoPon2 ()
Machete ::
http://www.cgrecord.net/?m=1 najdi kak forum v tej skupnosti. Z vedeljem ti bojo pokomentirali, predvsem pa boš videl dela drugih, rudi profijev in zadledil ogromno uporabnih linkov. Dodaj jih na fb, imajo zelo zanimive objave iz 3d cg sveta.
PoPon2 ::
Hvala obema :) Tale cgrecord se sliši obetajoč. Če pa ima še kdo kakšno informacijo, pa prosim da jo deli
m0LN4r ::
Creativecow
zelo velik community in zelo veliko userjev s svojimi showreeli in izkušnjami
zelo velik community in zelo veliko userjev s svojimi showreeli in izkušnjami
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | After Effects - ideja za efektOddelek: Programska oprema | 1905 (1117) | #000000 |
» | Ubuntu One bo prenešen v okolje WindowsOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 5771 (3845) | Bistri007 |
» | Program za izdelavo animejevOddelek: Programska oprema | 4496 (4241) | bluefish |
» | php,cgi,sql?Oddelek: Izdelava spletišč | 1368 (1140) | KrCbelca |
» | 3D video natečajOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2552 (2552) | BaToCarx |