Forum » Loža » kakšen nateg je tole
kakšen nateg je tole
Limona ::
https://www.facebook.com/betingmaster/t...
ni mi jasno od kod mu toliko denarja na slikah
in kaj je z tistim dvema videoma na profilu
hvala za odgovore
in kaj je z tistim dvema videoma na profilu
hvala za odgovore
mat xxl ::
Nateg, tudi organizatorji takih iger se seveda vsekakor potrudijo, da si naredijo samoreklamo.
Verjemi, 0,01% ljudi je rojenih pod srečno zvezdo glede dobitkov, vsi ostali moramo pa za denar žal delati.
Verjemi, 0,01% ljudi je rojenih pod srečno zvezdo glede dobitkov, vsi ostali moramo pa za denar žal delati.
stb ::
Od naivnežev kakopak.
Sicer pa fixed matches pomoje nimajo veliko veze s srečo, ampak s podkupovanjem sodnikov in/ali igralcev. Ne poznam tega izraza. Morda je le stavno razmerje fiksno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: stb ()
black ice ::
Sicer pa fixed matches pomoje nimajo veliko veze s srečo, ampak s podkupovanjem sodnikov in/ali igralcev.
Jp. Sicer pa takšni in podobni tipi ponavadi uporabljajo Western Union ali Moneygram ali kaj podobnega, kjer je plačilo skoraj nemogoče preklicati. Sumim, da računajo za to storitev pod 500€. Ne toliko, da si nihče ne bi mogel privoščiti in še vedno dovolj, da lahko veliko zaslužijo. Pravi fixed matches se začnejo, ko dodaš prejšnji vsoti nekaj nul, pa še ne oglašujejo se tako javno kot to počne ta skupina.
SodVina ::
Te slike ljudje objavijo po koncu tekme in so prirejene.
LAhko je slikat pravilno izpolnjen loto listek PO žrebanju :)
En moj kolega je nekomu plačal za podobno storitev in kar je dobil, ni bilo tako kot je bilo reklamirano. Dobival je napovedi nekaj časa, ki pa niso bile nič posebnega in včasih so se uresničile, spet drugič pa ne :) .
lp
SodVina
LAhko je slikat pravilno izpolnjen loto listek PO žrebanju :)
En moj kolega je nekomu plačal za podobno storitev in kar je dobil, ni bilo tako kot je bilo reklamirano. Dobival je napovedi nekaj časa, ki pa niso bile nič posebnega in včasih so se uresničile, spet drugič pa ne :) .
lp
SodVina
Isotropic ::
plačal koliko?
SodVina ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | mala čistilna naprava - izkušnjeOddelek: Loža | 13721 (245) | vaščan |
» | Odkup "zavrnjenih" izdelkov od trgovinOddelek: Kaj kupiti | 7500 (4956) | The Player |
» | Vreme..nenatančnost? (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 23153 (20325) | matijadmin |
» | Vektorski text - hitra razlaga, prosimOddelek: Pomoč in nasveti | 3808 (3291) | dzinks63 |
» | Najemnik = problemOddelek: Loža | 9160 (6510) | XsenO |