Forum » Pomoč in nasveti » KATERO KUPIT - 7" inchna tablica za gledanje serij in gledanje televizije preko DVB-T signala
KATERO KUPIT - 7" inchna tablica za gledanje serij in gledanje televizije preko DVB-T signala
easyrider3 ::
Gledam že dolgo tablico in pod prvo mora biti 7" inchna da jo lahko še dam v žep jakne. Rabil jo bi največ za gledanje serije ali podobnega ko grem v službo z avtobusom.
Že dolgo se mi dopade ASUS MemoPad HD 7 vendar sem zasledil da nikakor ne bi mogel potem na njo priklopit kakšen usb DVB-T sprejemnik za gledanje televizije,ker ta tablica rabi menda dodatno napajanje za USB.
Katera tablica 7 inchna pa sploh bi potem lahko nemoteno predvajala preko USB televizijo,pa da ima dobro baterijo ker MemoPad ima vrhunsko zdržljivost baterije do 10 ur predvajanja.
Že dolgo se mi dopade ASUS MemoPad HD 7 vendar sem zasledil da nikakor ne bi mogel potem na njo priklopit kakšen usb DVB-T sprejemnik za gledanje televizije,ker ta tablica rabi menda dodatno napajanje za USB.
Katera tablica 7 inchna pa sploh bi potem lahko nemoteno predvajala preko USB televizijo,pa da ima dobro baterijo ker MemoPad ima vrhunsko zdržljivost baterije do 10 ur predvajanja.
fosil ::
Tudi če bi na tablico lahko priklopil usb tv tuner, med vožnjo verjetno ne bi bil dober signal, bi bilo veliko prekinitev in motenj.
Tako je!
easyrider3 ::
ja to vem da med vožnjo bi se signal gubil in bi silka zatikala vendar na obstaječem mestu bi pa se dalo gledat.
Sem zasledil tudi take naprave za android tablice da preko WI-FI signala gledaš televizijo samo to je dražja varijanta pa še baterijo poprej skuri,vsaj tako mislim.
http://www.tivizen.com/wifi-dongle.html
Sem zasledil tudi take naprave za android tablice da preko WI-FI signala gledaš televizijo samo to je dražja varijanta pa še baterijo poprej skuri,vsaj tako mislim.
http://www.tivizen.com/wifi-dongle.html
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android tablica za gledanje filmov?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2299 (2119) | safast |
» | Katero Majhno Tablico ?Oddelek: Kaj kupiti | 2949 (2394) | branc |
» | Nakup - tablični rač.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1975 (1751) | _Denny_ |
» | Katero tablico? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25961 (21999) | abyssus |