» »

Nakup - tablični rač.

Nakup - tablični rač.

pSP 3004 ::

Živjo.
Odločam se za nakup tablice (za darilo). Za tablico mislim dati tm do 120€.
Odločam se da je tablica 7" ali 8", 8GB, ... in čim več funkcij.

http://www.mimovrste.com/katalog/index....

Hvala za pomoč

Mietzsche ::

Asus MemoPad HD7 je zelo dobra izbira, ampak stane malo več. Obstajal je še model ME172, ki je bil cenejši in slabši, a še vedno povsem uporaben, ampak ga očitno ni več v prodaji

Siddh ::

pSP 3004 je izjavil:

Kaj pa ta ??

http://www.mimovrste.com/artikel/272003...

dobra stvar, ampak boš moral ročno posodobit programsko opremo, če ne boš hitro dobil no storage bug.

hojnikb ::

vzami nekaj z IPS, če se maš vsaj malo rad..
#brezpodpisa

Katerega potem kupiti z mimovrste ? Do 120 e ?

lovro535 ::

za brata sem kupil lenovo pad za 123EUR na mimovrste dober za svoj denar ima gps bluetooth wifi 3g in jelly bean in vse igrice delajo vredu. sedaj pa me zanima ce je nexus 7 za 250EUR na mimovrste dobra tablica ali ne dobis veliko za ta denar

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lovro535 ()

Siddh ::

Nexus 7 je najboljša 7 palčna tablica ta trenutek, ima full HD ekran, 2 GB rama in enega izmed boljših 4-jedrnih procesorjev. Baterija je zadovoljiva, ohišje je tanko, kvalitetno izdelano in prijetno na dotik.
Android je zelo odziven in vedno si prvi, ki dobi posodobitve. Ker je nexus googlov izdelek bo prejemal posodobitve še lep čas, naslednji dve, tri leta ali še celo več.
Nexus ima že android 4.4.2 medtem ko večina drugih tablic še vedno poganja 4.2.

Torej tablica, čeprav je dražja od večine 7 palčnih je vredna svoje cene in se jo splača kupit.

Viktor33 ::

Da pristavim še svoj piskerček. Sam si tudi lastim Nexusa 7 (2013) in moram rečt, da stvarca dela kot urca, dobro grajena, odzivna, baterija zdrži relativno dolgo. Naj se ustavim pri zaslonu, ki je neverjetno oster, črke so zelo čiste in berljive v vseh pogojih. Barve so lepe in zaslon je zelo svetel, sam sem navajen tako da ga uporabljam na polovici osvetlitve (sam sebe prepričujem da šparam z baterijo :) ) in so slike še zmeri neverjetno lepe.
Počasi se počutim kot Apple vernik. :) Je pa fajn ker res prvi dobiš posodobitve za vse. No malo me moti, da je fotoaparat malo bogi ampak me ne boli pretirano, ker ga ne uporabljam. Sprednja kamera za pogovore je dovolj spodobna. Zvočniki so za tako malo napravo relativno solidni, ima 2 mikrofona tako da za skype se obnese bolje kot pc :)

_Denny_ ::

Da še opišem svojo izkušnjo z N7 (2013) 32GB:

Na papirjih zgleda lepo, v resnici pa je daleč od tega....res, da dobiš 1.5ghz quadcore z 2gb rama in rednimi updati, ti pa to nič ne pomaga pri serijskih napakah touchscreena. Že od nakupa se mi je stvar zdela neodzivna (sem mislil, da ima to kaj s tipom kože), potem pa kar naenkrat ni registriralo 3/4 vseh touchov; update na 4.4.1/4.4.2 je zmanjšal problem, a še vedno ni ok. Dotikov leve roke sploh ne zazna, če se uporablja na ta način, ko spremeniš kot oz. ga dvigneš pa takoj začne delovati...žalostno je, da 3 leta stara Xperia X10 in iPad 2 nimata teh problemov. Me ima, da bi probal flashati fix, bom pa vseeno rajši počakal še leto in pol, ga dal v garancijo ter upal, da dobim popravljeno verzijo.
No, da ne bom samo kritiziral, so tu še pozitivne stvari - performance je ok glede na ceno, magnetic lock deluje s 5€ neoriginalnim smart coverjem iz Ebaya (na ipadu mi to ni uspelo) in pa zelo redne posodobitve.

Za zgornja dva osebka: App za test touchscreena
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tablični računalnik Prestigio

Oddelek: Kaj kupiti
176388 (6201) Robi :P
»