Forum » Programska oprema » Obstaja kot je deamon tools za cd-je kaj podobnega za image diskete
Obstaja kot je deamon tools za cd-je kaj podobnega za image diskete
Dusko ::
Torej zanima me naslednje.Mam en image file diskete in če je možno naložit na winse kaki simulator diskete.Tako kot je deamon tools za cd image.Pač nažalost na tistem računalniku kjer bi moral tisto vsebino diskete pogledat ni disketnika.
Najlepša hvala
Najlepša hvala
Dusko ::
Ma v bistvu mam image s koncnico TDO zgleda da je bila image od diskete narejen z TELEDISK-om.Ampak mi niti na disketo ne uspe dat ta file. Mi napiše writing pol pa se nič ne zgodi.Pa lahko čakam pol ure pa se drsnik nič ne premakne.
Han ::
Če gre za TD0 image, ga boš moral s TeleDiskom nazaj na disketo spravit. Jaz druge možnosti ne vidim.
Mimogrede, če je to slika TIS zaščitne diskete, se na njej nič ne vidi, ker ima samo sektorje malo "zdelane" - kakšen manjka ipd.
Mimogrede, če je to slika TIS zaščitne diskete, se na njej nič ne vidi, ker ima samo sektorje malo "zdelane" - kakšen manjka ipd.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Workbench 1.3 diskete za Amigo 500Oddelek: Pomoč in nasveti | 1155 (921) | Ginginova |
» | Popolno kloniranje disket - program?Oddelek: Programska oprema | 1845 (1432) | bili_39 |
» | problem pri kopiranju disketeOddelek: Pomoč in nasveti | 1656 (1466) | V-i-p |
» | Na disketi ni videt nic, a je kljub temu zaseden prostorOddelek: Pomoč in nasveti | 969 (805) | umetnic |
» | Zaščitna disketaOddelek: Programska oprema | 1556 (1347) | OZZY |