» »

Samsung galaxy s3 mini - baterija nenadoma prazna, telefon se izklopi

Samsung galaxy s3 mini - baterija nenadoma prazna, telefon se izklopi

n3zn4n ::

Lep pozdrav. Nedavno nazaj sem zasledil zelo nenavadno obnašanje mojega Samsung galaxy s3 mini telefona - naključno se je začel ugašat/resetirat, nakar je baterija bila prazna, čeravno je bila pred tem sveže napolnjena, telefon pa uporabljen morda za minuto (dobesedno to se mi je zgodilo pred nekaj minutami). Ker sumim, da gre za fuč baterijo, sem naročil novo (kar je seveda bilo malo zaletavo), menim, da bi to moralo rešiti moj problem. Sicer pa me zanima, ali obstaja možnost, da je kaj narobe s samo elektroniko telefona? (nekje sem zasledil, da bi naj bli fuč kondenzatorji (sicer se ne spoznam na elektrotehniko in nimam pojma, če je to res.)

Prosim za mnenje!

Hvala, lp.

ikov34

G2Vice ::

Sam sem imel nedavno s tem modelom telefona iste težave, telefon sem napolnil potem odprl bilokatero aplikacijo in se je telefon resetiral ter baterija je bila skoraj popolnoma prazna.
Sam se kupil novo baterijo in zdaj načeloma deluje vredu. Na novi bateriji se mi je sicer že tudi zgodilo to resetiranje ampak le če je telefon na polnilcu in je baterija že 100% polna, ampak se baterija ne izprazni in potem deluje normalno (zato baterije če se le da, ne polnim več dokonca).

Hvala!

RejZoR ::

Za hec probaj tole:
https://play.google.com/store/apps/deta...

Kakor sem bil prvotno skeptičen kako zaboga lahko kar popravi baterijo pa se dejansko pozna. Prvo sem tud mislil, da bo pač kr skoz naključno neki našlo, pa zdej od prvega popravila že ene 2 tedna vedno pokaže sam zelena polja. Ni mi jasno kako in kaj naredi ampak očitn nekaj je. Itaq je brezplačen, tko da nimaš kaj izgubit.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Hvala, RejZoR. Bom začel uporabljati, pa bo mogoče v bodoče boljše. Lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nov telefon (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
6811336 (9083) matobeli
»

Francija preiskuje Apple zaradi suma načrtovanja zastarelosti (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
10627532 (24143) MrStein
»

Lani tak čas kupljen G5 je za v smeti

384903 (2964) dunda
»

Iphone 6 prazna baterija ob nizkih temperaturah - Apple ne prizna napake (strani: 1 2 )

9416486 (13167) next3steps
»

Xperia Z1 compact help

111499 (1364) r3dkv1c4

Več podobnih tem