Forum » Pomoč in nasveti » fdd dela ne sploh
fdd dela ne sploh
Yohan del Sud ::
Ne dela v enem računalniku (ne mrdne nič) v drugem dela normalno. Kabli so pošlihtani normalno. Ali je šel kontroler ali kaj? Kaj storiti v takem primeru? Plato menat?
Muflon1 ::
si v obeh računalnikih uporabu isti kabel?? če ga nisi poskusi z istim kablom in poročaj!!
OZZY ::
Enkrat je blo pri men enako. FDD pri men sploh ni hotu disket brat. Grem kupt novga in dela (isti kabl). Starga pa dam frendu, ki je brez ostal in mu reku naj pogleda če dela in eureka. Ni mel nobenih problemu in mu dela še danes.
VASkO ::
fora je v kablu, na enih platah je treba kabel obrniti, da flopy dela, to pomeni, da v plato moras vtakniti tisto stran, na kateri so obrnjene zile, v disketnik pa takoj prvi vtikac za tem. dela preverjeno, sem se sam zajebaval s tem, celo en disketnik sem proc vrgo, ker sem mislo, da ne dela. priklopo sem ga pac kot na starejsih platah pa ni delalo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ulra66 Bios is not installed - kaj naj naredim?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1762 (1427) | amigo_no1 |
» | sata disk (Hitachi 7k250), namestitevOddelek: Strojna oprema | 3270 (2294) | Blind |
» | Kako novo plato pripraviti do delovanjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1244 (1094) | playmaker |
» | Velika disketnaOddelek: Strojna oprema | 1017 (958) | Brane2 |
» | Disketnik ne deluje!Oddelek: Strojna oprema | 981 (936) | Jackass |