Forum » Pomoč in nasveti » Navodila za instalacijo hladilnika master cooler hyper evo 212
Navodila za instalacijo hladilnika master cooler hyper evo 212
Opkow ::
Pojdi na youtube in vpisi
master cooler hyper evo 212 instalation
ali
How to install a cooler hyper evo 212 CPU Cooler
In samo pozorno opazuj, ne rabis poslusat. :)
master cooler hyper evo 212 instalation
ali
How to install a cooler hyper evo 212 CPU Cooler
In samo pozorno opazuj, ne rabis poslusat. :)
NejcSSD ::
Saj tudi navodila dobi zraven s slikcami :)
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti
hojnikb ::
Ali se pa seznaniš z osnovami angleščine. Danes precej uporabna stvar, sploh v ITju :)
Za zdaj pa kot rečeno; kak youtube video bi znal bit ok. Itk je pa to ponavadi tako enostavno za montažo, da nekih pretiranih navodil nerabiš
Za zdaj pa kot rečeno; kak youtube video bi znal bit ok. Itk je pa to ponavadi tako enostavno za montažo, da nekih pretiranih navodil nerabiš
#brezpodpisa
alese ::
sem že pogledal ,edino skrbi me da moraš tiste šravfe za podnožje 1155 dati v srednji položaj, take finte kdo ve kake finte so še, pa nek poseben alkohol kje dobiti za čiščenje itd pa ko bom šravfal dostopa do videa ne bo da bi sproti gledal
kot razumem, plate ni treba dol šravfat saj je zadaj dostop do plate imam prav
Zgodovina sprememb…
- spremenil: alese ()
alese ::
tam vidim da uporablja 91 procentni alkohol a če vzamem 99 procentnega a bo kej uničil http://www.ebay.co.uk/itm/5-x-INDIVIDUA...
String ::
sem že pogledal ,edino skrbi me da moraš tiste šravfe za podnožje 1155 dati v srednji položaj, take finte kdo ve kake finte so še, pa nek poseben alkohol kje dobiti za čiščenje itd pa ko bom šravfal dostopa do videa ne bo da bi sproti gledal
Kak procesor pa plato imaš? To bi blo fajn da veš, vsaj kako podnožje procesorja je. Potem pa youtube.
Hint: install master cooler hyper evo 212 on *npr 1155 socket*
Pa glej da bo procesor očistiš z alkozolom prej ko namažeš pasto :). 90%+ alkohol zato ker izhlapi in ne pusti madeža/sledi.
Kar se tiče šraufanja, snami dol stranico pa poglej če gre brez...
Janac ::
Janac ::
Vsekakor je, predvsem na daljši rok. S tem preprečiš da sčasoma ne degradira, vendar ne nekaj veliko :)
String ::
moj ne se nanaša na tole: vidim da uporablja 91 procentni alkohol a če vzamem 99 procentnega a bo kej uničil
Sem mislil da sem bil razumljiv, če pa ne pa sry.
Sem mislil da sem bil razumljiv, če pa ne pa sry.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjam računalnik. Kaj mislite o teh delih?Oddelek: Kaj kupiti | 2444 (2075) | jero_no1 |
» | temperatura xeon 1231v3Oddelek: Strojna oprema | 2953 (2413) | meho7 |
» | Ventilacija ohišjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2388 (1955) | dela |
» | Prvi buildOddelek: Pomoč in nasveti | 1651 (1232) | PurplePapet |
» | Hyper evo 212Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 719 (655) | Snackbarru |