» »

Kako odjaviti M:Rokovnik ?

Kako odjaviti M:Rokovnik ?

RejZoR ::

Ravnokar sem opazil, da mi Telekom kar mesečno zaračunava funkcijo M:Rokovnik čeprav je sploh ne rabim. Možno da sem jo kdaj uporabljal pred leti, ampak sedaj pa ne rabim. Vprašanje samo kako izklopim to zadevo? Sem gledal na njihovi strani pa samo piše kako jo aktivirat, nič pa kako odjavit zadevo. Al sem mal glup in sem spregledal?
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

zee ::

Lahko jih poklices in vprasas ali gres osebno na Mobitelov center.

FFS no!
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

BlaY0 ::

Prek portala http://moj.telekom.si greš na mobilno razmerje -> aplikacije (čisto spodaj) -> M:Rokovnik -> Izklop (poklikaš ček boxe in stisneš Naprej)

Še nimam računa pri njih. Sem ga naredil, ampak moram sedaj počakat kodo, ki mi jo bojo poslali po pošti, da povežem gor mobitelovo naročnino. Hvala

@zee
Pač mi je klicanje tech supporta vedno zadnja stvar, ki jo naredim...

Gregor5816 ::

mrokovnik izklop na 1918

Thx

Jao majo butasto narejeno. M:Rokovnik sem imel kar vključen, pa ga sploh nisem nikoli hotel, sedaj sem opazil, da ti nadgradnja podatkovnega paketa sploh avtomatično ne superseda manjšega, ki si ga imel pred tem. Kar sem šele sedaj opazil, da imam poleg trenutnega 1GB še vedno starega 200MB, ki sem ga kar še vedno plačeval misleš, da ga je 1GB avtomatično nadomestil (kar človek razumljivo nekako pričakuje). Tko pa vidim, da mi kaže 200MB neporabljeno, odšteva samo pri 1GB. Plačujem pa seveda oba. Svinjarija Telekomovci, da tkole odirate folk na račun "skritih" fint, ki bi morale ena drugo izključevat avtomatično.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako prenesti podatke s starega telefona?

Oddelek: Mobilne tehnologije
51427 (1328) Cervantes
»

Mobitel Moneta - Naročnina za uporabnike

4018298 (16340) stb
»

Mobitel novi pogoji uporabe

133224 (2453) šernk
»

Nokia E51 se ne prižge