Forum » Igre » Serious Sam
Serious Sam
Huey P ::
Serious Sam igro delajo na hrvaškem (www.croteam.com). Sodeč po slikah v Jokerju in PC-GAMERju je grafika odlična. Mislim da sem v eni starejši številki Jokerja celo prebral, da naj bi imel boljši 3D pogon od Quake 3??? Kakorkoli že poglejte si sliko
Še eno fajn sliko sem našel tukaj!!!
Še eno fajn sliko sem našel tukaj!!!
- spremenil: Huey P ()
Huey P ::
Pravijo da naj bi izšla 30. marca. Do izida igre ne bodo izdali nobenih demotov.
Me pa res zanima, če bo ta igra uspešnica z Balkana.
Me pa res zanima, če bo ta igra uspešnica z Balkana.
sleby ::
Na www.croteam.com si lahko dol potegnes test 2 verzijo .. spil je zelo podoben doomu [ igralnost, seveda ] saj samo nazigas nic drugega .. medtem ko je grafika zelo lepa.
fiki ::
ej dost dobra igra sam morš met kr dobr računalnik poleg teba pa lah igraš še prek interneta
siki
Dr.Miha ::
grafika je res za dol past, že čakam svojo kopijo (pri fendu, se ve
Za domovino z Nintendom naprej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Serious Sam 4: Planet Badass (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8976 (2838) | Horas |
» | zaposlite/praksa v podjetjih, ki izdelujejo računalniške igrice v SlovenijiOddelek: Loža | 6485 (4887) | fantom333 |
» | Kakšna je po vaše igralna igra?Oddelek: Igre | 1674 (1293) | BozidarB |
» | Age of Empires 3 - Call of Duty 2 - F.E.A.R. - Quake 4 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 10636 (8701) | AlexM |
» | Dejmo naredit igro (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 4241 (3067) | Gandalfar |