Forum » Operacijski sistemi » Mam XP in ADSL; kako naštimam da se mi takoj ob zagonu konekta?
Mam XP in ADSL; kako naštimam da se mi takoj ob zagonu konekta?
prehlajeni ::
...zdej mam ADSL ikonco v "StartUp" sam to ni to, še vedno morm tipko prtisnt connect, jaz pa hocem ko se xpji nalozijo da se samo konekta brez kakrsnega cnfirmanja.
lp
lp
Matek ::
Jaz sem to rešil z namestitvijo RASPPPoE, tam imaš potem navodila zraven kako se avtomatsko povežeš pri zagonu. Lahko pa poskusiš tudi v Scheduled tasks vreči povezavo.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Cokolesnik ::
pojdi na control panel / network connections / klikni na adsl povezavo z desnim gumbom, izberi Properties in v jezicku OPTIONS odkljukaj opcijo PROMPT FOR NAME AND PASSWORD...
glej ga zlomka, ko bos kliknu na povezavo, bos ze connected.
tvoje vprasanje bo kdo oznacil kot posledico lenobe. kakorkoli, v prihodnje se moras z vecino stvari pospilati tako, da kliknes na Properties zeljene stvari, kjer bos skoraj zagotovo lahko resil tak ali drugacen problem. uporaba kljukic je simpaticna stvar v winsih, pri katerih lahko hitro nekaj spremenis ali popravis nazaj, v kolikor si spremenil napacno.
ikono za adsl povezavo pa skopiraj v startup mapo (ampak to verjetno ze mas).
tako bo kak win expert ala andrej imel vec casa za branje in resevanje bolj konkretnih zadev.
glej ga zlomka, ko bos kliknu na povezavo, bos ze connected.
tvoje vprasanje bo kdo oznacil kot posledico lenobe. kakorkoli, v prihodnje se moras z vecino stvari pospilati tako, da kliknes na Properties zeljene stvari, kjer bos skoraj zagotovo lahko resil tak ali drugacen problem. uporaba kljukic je simpaticna stvar v winsih, pri katerih lahko hitro nekaj spremenis ali popravis nazaj, v kolikor si spremenil napacno.
ikono za adsl povezavo pa skopiraj v startup mapo (ampak to verjetno ze mas).
tako bo kak win expert ala andrej imel vec casa za branje in resevanje bolj konkretnih zadev.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cokolesnik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako okstraniti samodejno povezalo ADSL v win xp?Oddelek: Omrežja in internet | 1246 (1171) | Matheeew |
» | problemi z mrežoOddelek: Omrežja in internet | 1719 (1555) | PaJo |
» | ADSL in težave z protivirusnim programomOddelek: Omrežja in internet | 1037 (934) | SkIDiver |
» | Program za ADSLOddelek: Omrežja in internet | 1949 (1344) | mamut |