» »

ADSL in težave z protivirusnim programom

ADSL in težave z protivirusnim programom

SkIDiver ::

Torej zadeva je taka. Inštaliral sem siolov ADSL odjemalec, ki zadevo poveže in pojavu se je problem. Najprej sem imel nortona na PC-ju. Je zablokiral. Sploh se ni hotu naložit na začetku. Se odločim in formatiram PC. OS na novo gor in NOD32. Vse dela lepo fino in ob zagonu se lepo naloži, skratka deluje kot sem pričakoval. Nato pa inštaliram siolov ADSL odjemalec in zadevo ponovno zaženem. Evo ga vraga. NOD32 se noče naložit in javi neko napako. Po parih minutah čakanja ga zaženem lastnoročno z klikom na ikono in se naloži ter normalno deluje. To pa mene jezi, ker ne deluje sam kot bi moral.

Po moji ugotovitvi je za težavo kriv siolov ADSL odjemalec. Torej bi potreboval drugega. Kakšna ideja ali predlog katerega naj uporabim. PC poganja win xp.

bosstjann ::

v win xp maš že podporo adsl povezavi po defoltu in je bolša od siolove

ToniT ::

Zadeva uštimana. NOD32 deluje popolnoma normalno.

Me pa zanima kako bi dosegu, da se povezava vzpostavi ob zagonu OS-ja. Probal sem tako, da sem bližnico od povezave dal v mapo zagon pa ne pali zadeva.

Kašen nasvet, ideja?

DMouse ::

Raspppoe je to kar iščeš...

blblb ::

Seveda da dela ce das bliznjico do povezave v Startup.
Moras pa seveda obkljukati, da ti ne zahteva passworda + dobro je ce dolocis fiksen IP mrezni kartici da se bo povezalo takoj po zagonu

Raspppoe mi ne dela. Noče. Ne vem al kj narobe nardim al kaj. Mi lahko nekdo opiše kako je sam naredu?

fr0sty ::

Desni klik na povezavo Siol(al kakorkoli se že imenuje tvoja povezava,zgleda kot dva ekrančka povezana z zemljo? neki tazga :) ) Lastnosti/Properties-->zavihek Options/Možnosti-->odstrani kljukice iz prvih treh okenc

Povezavo daš sedaj lahko tudi v StartUp/Zagon, moraš pa prej geslo pa vse nastavit ker te sedaj ne bo niti spraševal, niti prikazal okna povezujem...

LP

No pa je zdelala zadeva. Mogu sem nardit povezavo brez raspppoe in sedaj deluje.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Novopecenec ADSL

Oddelek: Omrežja in internet
172273 (1589) BaRtMaN
»

SIOL ADSL

Oddelek: Omrežja in internet
222506 (1865) sash
»