Forum » Strojna oprema » MSI K7T Turbo in XP 1800P+
MSI K7T Turbo in XP 1800P+
|Luka| ::
Zanima me ce je ze kdo na to plato (ki sicer uradno podpira proce do 1800+) tud ze v praksi namontiral ta procesor gor.
Ker ne bi rad proca kupil, potem pa menjaval in sitnaril prodajalcem da ne dela in podobno.
LP Lix
Plata: link
Ker ne bi rad proca kupil, potem pa menjaval in sitnaril prodajalcem da ne dela in podobno.
LP Lix
Plata: link
- spremenil: |Luka| ()
|Luka| ::
No, dons sem su po proc in zadeva dela
Sam neki me zanima glede temperature. Ta plata ma tist senzor tko narjen, da "tipa" spodnji del procesorja. na spodnji strani proca so pa neki SMD elementi. Potemtakem tempertura ni cist tocna (sej tud prej ni bla ampak thunderbird je imel gladko spodnjo stran). Kako lahko pridem do tocnejsih rezultatov?
LP Lix
Sam neki me zanima glede temperature. Ta plata ma tist senzor tko narjen, da "tipa" spodnji del procesorja. na spodnji strani proca so pa neki SMD elementi. Potemtakem tempertura ni cist tocna (sej tud prej ni bla ampak thunderbird je imel gladko spodnjo stran). Kako lahko pridem do tocnejsih rezultatov?
LP Lix
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podloga za optično miš in kje kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1093 (974) | megane |
» | Rezervoar in hladilnik v enemOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1374 (1224) | |Luka| |
» | Project IGI 2 problemOddelek: Igre | 1109 (901) | bostjan11s |
» | "simulacija" procesorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1908 (1565) | |Luka| |
» | Tipkovnica preko LPT ali COM??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1132 (934) | CaqKa |