» »

FERI predmeti

FERI predmeti

giaro ::

Rad bi zvedel kaj več o naslednjih predmetih na FERI, za potrebe izbire izbirnega predmeta: mrežno usmerjeno računanje, sistemska administracija in dinamične spletne rešitve.

Bil bi hvaležen, če bi kdo te predmete na kratko opisal (profesor,vaje,snov).

black ice ::

Na RIT-UNI izvaja MUR Milan Ojsteršek, SA Janez Brest, namesto DSR je Spletno programiranje, katerega spet izvaja Milan Ojsteršek. Profesorja M. Hölbla, ki izvaja DSR ne poznam. Ne Ojsteršek ne Brest kot predavatelja nista hvale vredna, oba sta nekje na istem nivoju. Pri MUR so vaje precej zanimive, imena asistenta se več ne spomnim, je pa v redu tip in ti zadeve lepo razloži, če te le približno zanima. Samo pokazati moraš zanimanje. SA asistenta sta Iztok Fister in Iztok Fister mlajši, priporočam, da se držiš slednjega. Pri Spletnem programiranju oz. DSR je čisto možno, da boš naletel na M. Fermeja, za katerega lahko povem, da je eden boljših, če ne najboljši asistent na faksu. Vedno priskoči na pomoč, tudi, če se ukvarjaš s čem izven faksa in na maile odgovarja skorajda instantno. Snov razlaga v redu, jasno in ne dolgovezi. Kar ne morem povedati za Ojsterška, ki v predavanja vedno vpleta neke prvoosebne izkušnje, ki večinoma sploh nimajo veze s predmetom. Tudi Brest ne blesti pri predavanju.

Pri SA te več ali manj čaka veliko samostojnega dela, predavanja so izguba časa. Vaje so zanimive in če želiš spoznati kako deluje tvoja Linux distribucija ti priporočam ta predmet.

Pri MUR se boš naučil omreževanja, nastavitve routerjev in spoznal se boš s Cisco Paket Tracerjem. Ostale vaje najdeš tule (kolikor vidim so naslovi ostali isti).

Za DSR ne najdem nič pametnega, sem pa našel objave vaj za Spletno programiranje.

Poglej si ocene in komentarje na profesorji.net, vendar nekatere jemlji z rezervo. Tam boš dobil neko grobo sliko o dejanskem stanju.

Poglej si še tole.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: black ice ()

dope1337 ::

Kater progfam na feri pa obiskujes? RIT ali ITK? Drugace fyi, za izbirne predmete nisi omejen na seznam predmetov, ki so ti jih predlagali. To so samo priporocila iz strani kreatorjev tvojega programa.
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein

tiran2000 ::

M. Hölbl je ok. Ni zleht, razlaga solidno. En predmet je razlozil pri nas vrhunsko, drugi povprecno (je pa res da tisto ni bil lih njegov "foh). 7.5 od 10 bi mu dal oceno.

Zgodovina sprememb…



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

FERI splošne informacije

Oddelek: Šola
62635 (1974) terminator12
»

Strategija učenja in sprotnega dela na fakulteti

Oddelek: Šola
163501 (2667) Trupl0
»

FERI

Oddelek: Šola
53253 (3039) amacar
»

FERI - Medijske komunikacije

Oddelek: Pomoč in nasveti
213615 (3344) gamemen
»

FERI vs FRI (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
5517783 (14270) Hardstyle

Več podobnih tem