» »

Tablica iz spara Explore xp8101 Nasvet

Tablica iz spara Explore xp8101 Nasvet

Pirjek ::

Prosil bi za nasvet. Namreč jutri mam namen it po tablico v spar. Rabil bi jo za predvsem za net, in youtube, mogoče enkrat na leto za kaki film za otroke na dopustu... Specifikacije so sledeče: 4jederni a7cortex procesor, 1gb ddr3 ram-a,8gb flash notranji pomnilnik, zaslon10.1 1024x600 5točkovni, android 4.4 kitkat. Usb, hdmi, dvojna kamera, bt,. Hvala za nasvete!!!

msjr ::

Pirjek ::

Hvala za link. Po krajšem premisleku, sem šel in jo vseeno kupil. Moji trenutni vtisi so odlični. Javnim, kako bo čez kak teden. Lp

Seljak ::

Za to znamko explore sem zelo skeptičen. Sam sem že nasankal,ko sem 1x kupil avtoradijo. Na oko čudovito,polno vhodov,pripomočkov(bralnik SD kartic,USB vhod,daljinski upravljalnik,...). Ko pa sem zadevo montiral v vozilo pa druga pesem. Daljinec je deloval ko mu je bilo,gumbi na radiju neodzivni,... skratka ne priporočam omenjene znamke.
Tablica ti bo morda delovala tekoče,ne bo pa ziher zaslon tako dober(slabe barve, včasih neodziven,natančnost,...). Pa tudi posodobitev ziher ne bo za operacijski sistem. Sicer za brskanje po spletu in ogled kakšnega filmčka bo ta tablica dobra,sploh če niste preveč zahtevni.

medenko ::

50% RMAja....

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Rootanje tablice Xplore xdroid xp770 (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7218239 (16607) markk1
»

tablicni racunalnik (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
13120366 (15798) Vkun
»

Galaxy Tab 2 10.1 vs G. Note 10.1

Oddelek: Kaj kupiti
82459 (2260) todman74
»

Kater Android tablet? (strani: 1 2 3 )