Forum » Kaj kupiti » Galaxy Tab 2 10.1 vs G. Note 10.1
Galaxy Tab 2 10.1 vs G. Note 10.1
todman74 ::
Na Mobitelu imam možnost vzet Tab za 1€, ali pa Note ZA 60€,pa me zanima, če slednji upraviči ta denar za nekoga, ki pravzaprav niti ne ve, kaj konkretnega bi s tablico počel (jaz npr.)
poiuz ::
Razlika med tab in note 10.1 je več kot očitna.
2jedrni vs 4jedrni procesor
2x1ghz vs 4x1.4ghz
1gb ram vs 2gb ram
ekran bolši
funkcija slika v sliki
zvok bolši
funkcija razdeliti na 2 ekrana
s pen pisalo
...
...
...
odgovor se ponuja sam ;)
2jedrni vs 4jedrni procesor
2x1ghz vs 4x1.4ghz
1gb ram vs 2gb ram
ekran bolši
funkcija slika v sliki
zvok bolši
funkcija razdeliti na 2 ekrana
s pen pisalo
...
...
...
odgovor se ponuja sam ;)
Vem, da je "na papirju" Note boljši, kaj pa v praksi? Kakšna je dejansko razlika? Nisem imel namena kupit tablice, ampak ker imam že nekaj let internet neomejeno pri Mobitelu in ker v teh naših rovtah praktično ni boljše alternative, bi bil verjetno nor če ne bi nekaj vzel.
No, sem malo preledal ponudbo na pa vidim, da imajo še iPada za 90€....načeloma nisem ljubitelj iNaprav, ampak prodati se verjetno vse da.
No, sem malo preledal ponudbo na pa vidim, da imajo še iPada za 90€....načeloma nisem ljubitelj iNaprav, ampak prodati se verjetno vse da.
Me j**e pisanje po 7 palčnem netbooku, "namiznik" mi je crknu.
Če se komu ljubi pogledat pri Mobitelu, katere tablice vse ponujajo....
Če se komu ljubi pogledat pri Mobitelu, katere tablice vse ponujajo....
M-XXXX ::
Obvezno Note 10.1 tudi če bi bil 150€ dražji... Galaxy tab je generacijo stara tablica, Note pa najnovejša!
PacificBlue ::
Galaxy tab sem imel v sluzbi in mi je bila cist neuporabna zadeva..se posebej pri pregledovanju specifikacij v acrobat readerju, kjer si mogel imet sreco da si lahko prestavljal drsnik gor in dol..vse se je zatikalo, ekran je bil neodziven kot mrtvi konj. Tako da o galaxy tabu sploh ne razmisljaj.
spyker123 ::
Jaz sem tudi v dilemi, ker bi si rad nabavil malo boljšo tablico, odločam pa se med samsungom Note 10.1 in Apple Ipad 4th gen..oba sta mi super, pogledal kar nekaj youtube review-ov, pa še vedno ne vem..zaenkrat je v prednosti ipad zaradi dolge avtonomije baterije in dobrega zaslona, po drugi strani pa je velik minus to, da ima zaklenjen sistem in odsotnost USB vhoda itd..
M-XXXX ::
Premisli še o Asus Tf201/tf300/Tf700. Odlični zasloni, baterija z dockom prešiša Ipada po levi in desni, pa še preskoči ga, dober hardware, lepi (subjektivno),...
Sem vzel Nota...sicer nevem kako Tab dela, ampak tale zadeva je dejansko uporabna za tablico.Sicer nisem se nic aplikacij nalagal, ampak tisto kar je gor nalozeno dela v nulo. Brskanje po internetu je skoraj ekvivalent tistemu na mojem namizniku(22 palcen ekran+ mis). Za 60€ zame vsekakor dober nakup.
Sem bil skoraj preprican, da bom tole prodal naprej, sedaj pa slabo kaze...
Sem bil skoraj preprican, da bom tole prodal naprej, sedaj pa slabo kaze...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljša Android tablica?Oddelek: Kaj kupiti | 5371 (4775) | lemperor |
» | Samsung Galaxy Tab 2 ali Ipad2Oddelek: Kaj kupiti | 7762 (7336) | M-XXXX |
» | Samsung Galaxy Note 10.1 še ta mesec (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 21792 (18983) | nekikr |