Forum » Pomoč in nasveti » Nova grafična - igra šteka
Nova grafična - igra šteka
neon21 ::
Zdravo. Moj problem je sledeči, imam novo grafično amd radeon hd 6450 . Posodobljeno vso strojno opremo grafične , posodobljen directx. Potegno sm si dol igro Spintires , ki nekako tehnološko zahtevna. Ramov imam 8gb. Ko nastavim resolucijo igre 1680x1050 , oz nastavi comp avtomatsko resulucijo mi igra šteka da glava boli. Ko zmanjšam resolucijo na 1024 mi teče igra dokaj ok vendar je resolucija taka kaka pač je. Zanima me v čem bi lahko bil problem?
Hvala za vaš odgovor in pomoč.
Hvala za vaš odgovor in pomoč.
hojnikb ::
Zanima me v čem bi lahko bil problem?
Tukaj
Moj problem je sledeči, imam novo grafično amd radeon hd 6450 .
Kje si sploh dobil to starino novoo?
#brezpodpisa
ko sem kupil računalnik v big bangu. ja vem nasral sem se 100 na uro. in mi je žal sploh grafična je bruh , kar sem preveril naknadno ko sem že kupil comp.
cpu je intel core i3 3240 3.40 ghz
cpu je intel core i3 3240 3.40 ghz
Hvala =) vem začel sem se poglabljat v to zadevo takrat ko sem že kupil računalnik. Dosti sem bral , da se splača sam comp skup nareit ampak jaz bedak silim v big bang in ostale lame trgovine. :)
Torej mi ne preostane drugega kot pa da menjam celo matično + cpu + grafično :) če sploh želim kaj imeti od igre :)
ne. kupil sem tega http://www.bigbang.si/(S(brwmma45zxbsc5...
:(
Zgodovina sprememb…
- spremenil: neon21 ()
Torej mi ne preostane drugega kot pa da menjam celo matično + cpu + grafično :) če sploh želim kaj imeti od igre :)
Ne. Za začetek bo dovolj, če menjaš grafiko (kir kekec sploh da 6450 zram, če je vgrajena grafika že boljša ?!) in napajalnik.
Yikes, za ~600€ bi že dobu precej dobro gaming kišto
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Heh tisti kekci , ki sestavljajo compe in bigbang prodaja potem dalje. Lepo sem se vseko ne.
Mesec dni nazaj. Nevem , če lahko vrneš , če ni nobenih napak oz. nepravilno delovanje. Mislim ,da sem si prislužil naziv butec leta na slo-techu , kar se tiče nakup računalnika vrjetno :)
Blago lahko v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe vrnete na dva načina:
kupljeno blago pošljete z računom in vso pripadajočo dokumentacijo na naslov: Big Bang, d.o.o., Spletni center bigbang.si, Hala 11, Šmartinska 152, 1000 Ljubljana. Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen če je vnaprej dogovorjeno drugače. V primeru pošiljk z odkupnino si pridružujemo pravico sorazmernega zmanjšanja vrnjene kupnine.
S kupjenim blagom se na lastne stroške osebno oglasite v katerikoli trgovini Big Bang po Sloveniji in tam opravite vračilo kupljenega blaga skupaj s pripadajočo dokumentacijo.
Probi vrnat. Če pa nebo šlo, pa dodaš eno boljšo grafiko in napajalnik.
#brezpodpisa
Mislim , da denarja tak nebom dobo nazaj kr sem vzel na viso na leto dni. Problem pa je da niam teh stiroprojev , ki so bili v škatli, škatlo še pa imam . Nič probal bom.
Probi, če ne pa nabavi grafo+napajalnik
Seveda se prej informiraj, kaj točno vzet :)
Seveda se prej informiraj, kaj točno vzet :)
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
gddr85 ::
holy sh*t...600eur za tole kišto ....dvomim, da boš lahko nazaj vrnil
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gddr85 ()
holy sh*t...600eur za tole kišto ....dvomim, da boš lahko nazaj vrnil
Vem ja :) nebo šlo sem 1 teden prepozen, je rok za 30 dnevno vračilo že preko, sem gledal na računu. Druga mi nebo preostalo kot pa nakup nove grafične + napajalnika. Prvič pa zadnjič sem kupil v kaki taki trgovini. Naslednjič kupim po komponentah pa sestavim sam ali pa kdo ki se mu da. :) Hvala pubeci za pomoč in "tolažbo" :) hehe. lp
FlyingBee ::
500, ker 100 je win8.1, ki je pa že sam po sebi polom ... vsekakor pa zakaj nisi pogledal na netu kakšna je ta grafa, vsaj to
Stojansto , ker sploh nism tisti dan pomislo na to , pa še na brzino je to šlo vse skupaj. Vem , tresno sem v temo , da bolj nebi mogo :)
Se da sploh to grafično ki jo imam zdaj not kaj navit? :D hehe
Se da sploh to grafično ki jo imam zdaj not kaj navit? :D hehe
Zgodovina sprememb…
- spremenil: neon21 ()
SuperVeloce ::
Če imaš malo sreče, potem je trenutna radeonka s pasivnim hlajenjem, kar pomeni da bi jo še lahko prodal za nek drobiž nekomu za HTPC ali starejši računalnik. Tistih z ventilatorji pa itak nihče noče in tako je tudi prav.
Čimprej nabavi novo grafiko, še prej pa preveri model napajalnika.
Čimprej nabavi novo grafiko, še prej pa preveri model napajalnika.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ZvočnikiOddelek: Kaj kupiti | 2280 (1664) | Kleemen |
» | trije monitorji na en računalnikOddelek: Zvok in slika | 7050 (6302) | Janac |
» | Namizni komp do 500€Oddelek: Kaj kupiti | 1540 (1236) | Elemen_T |
» | Prenosnik za od 400-500€Oddelek: Kaj kupiti | 2746 (2293) | Dro |
» | kupujem monitorOddelek: Kaj kupiti | 1088 (940) | ziva |