Forum » Zvok in slika » Montiranje LCD 55 incev na zid
Montiranje LCD 55 incev na zid
garfy ::
Kupil sem stojalo, ki se privijači na zid
zanima me ali mora biti zid betonski al so lahko navadni zidaki, kajti ne vem koliko teže zdržijo navadni rdeči zidaki, kakšna ideja?
zanima me ali mora biti zid betonski al so lahko navadni zidaki, kajti ne vem koliko teže zdržijo navadni rdeči zidaki, kakšna ideja?
Tribal ::
Sej LCD TV nima 500kg. tudi knauf zdrži TV. Malo zdrave pameti, kuhinjske omarice imajo 10x večjo težo kot en LCD TV pa stojijo na vseh stenah brez težav.
ja mam fisher šraufe z vložki, na škatli piše 8x50, se pravi dauporabim sveder 8 velikost?
So ti šraufi zadosti močni? ali rabim velikost 9, ali 10?
Zanima me zakaj idioti švabski ne pradajajo šraufe ki niso križni ampak osmokotni? Da bi laho uporabil gedore da jih zavijem in ne križni šraufenciger?
So ti šraufi zadosti močni? ali rabim velikost 9, ali 10?
Zanima me zakaj idioti švabski ne pradajajo šraufe ki niso križni ampak osmokotni? Da bi laho uporabil gedore da jih zavijem in ne križni šraufenciger?
radmannsdorf ::
izvijač je bolj klasična reč ki jo ima vsak doma, gedore pa pašejo bolj v mehanično delavnico in jih nima vsak doma :)
ja samo ko sem z izvijačem probal, sem posnel vse navoje dol, ker je šlo tako težko zavijačit šrauf, tako da sem potem moral izpulit vse šraufe ven, in vsi vemo kako težko je to.....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "Top šajtrga" za eno študentsko plačo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 13769 (10524) | WizzardOfOZ |
» | Odpravljanje vonjav v hladilniku.Oddelek: Loža | 6082 (4903) | Mare2 |
» | Šraufanje (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 9125 (7104) | Brane22 |
» | Votle steneOddelek: Loža | 7123 (6314) | negotiator |
» | Komplet izvijačevOddelek: Loža | 11404 (9644) | šernk |