Forum » Na cesti » Hyundai Coupe 04 čuden problem odklep/zaklep
Hyundai Coupe 04 čuden problem odklep/zaklep
eric_cartman ::
Zdravo!
Imam dokaj čuden problem, ki se mi je začel pojavljati v zadnjih dveh tednih.
Ko odklenem vrata se mi sama samodejno zaklenejo v roku sekunde, oz. skoraj takoj, ko se avto odklene. Nekako ravno toliko, da potegnem za kljuko, odprem vrata in potem se takoj zaklenejo. Centralno sicer dela na obeh straneh, torej se oboja vrata v trenutku odklepajo in zaklepajo. Skratka zadeva še ni nemogoča, ker sicer lahko pridem v avto in vse, je pa precej moteča.
Trenutno ne vem kaj bi bilo narobe, me pa zanima, če je kdo že dajal dol vratno panelo ali pa mogoče kakšna ideja kaj bi to lahko bilo narobe?
Imam dokaj čuden problem, ki se mi je začel pojavljati v zadnjih dveh tednih.
Ko odklenem vrata se mi sama samodejno zaklenejo v roku sekunde, oz. skoraj takoj, ko se avto odklene. Nekako ravno toliko, da potegnem za kljuko, odprem vrata in potem se takoj zaklenejo. Centralno sicer dela na obeh straneh, torej se oboja vrata v trenutku odklepajo in zaklepajo. Skratka zadeva še ni nemogoča, ker sicer lahko pridem v avto in vse, je pa precej moteča.
Trenutno ne vem kaj bi bilo narobe, me pa zanima, če je kdo že dajal dol vratno panelo ali pa mogoče kakšna ideja kaj bi to lahko bilo narobe?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samodejno zaklepanje avtomobilskih vratOddelek: Na cesti | 5612 (4213) | Ghost7 |
» | Največje bedarije ali smešni dogodki ki ste jih kdajkoli videli ali doživeli (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14816 (10289) | Unknown_001 |
» | Zaklenjen vhod v blokOddelek: Loža | 7600 (6027) | Mesar |
» | Zaklenjen pasat (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17676 (15090) | Malajlo |
» | Zaklenjen avtoOddelek: Loža | 3035 (2482) | Mr_Globus |