Forum » Pomoč in nasveti » Reža za disketo
Reža za disketo
Robocop1 ::
Nadgradil sem starejšo kišto, zamenjal sem skoraj vsa hardver v kišti. Tam kjer je prej stal disketnik, sem namestil ssd, vendar je s prednje strani kište reža za disketo.
Večina računalnikov ima 3,5 režo, v katero se vstavi disketnik ali čitalec kartic ali usb hub ali karkoli podobnega. Na moji kišti pa je tako, da ni posebej 3,5 reže (disketnik ni bil viden), ampak samo reža, kamor si vstavil disketo. Sedaj je na tistem mestu prazna reža, kjer se nabira prah.
Zanima me, kako bi tole režo zakril, da se na ssd-ju ne bi nabiral prah. V mislih imam nekaj takega, da bi jo izkoristil za pretok zraka (hlajenje ssd), vendar bi bila reža zaprta in ne bi mogel ničesar tam vstaviti.
Večina računalnikov ima 3,5 režo, v katero se vstavi disketnik ali čitalec kartic ali usb hub ali karkoli podobnega. Na moji kišti pa je tako, da ni posebej 3,5 reže (disketnik ni bil viden), ampak samo reža, kamor si vstavil disketo. Sedaj je na tistem mestu prazna reža, kjer se nabira prah.
Zanima me, kako bi tole režo zakril, da se na ssd-ju ne bi nabiral prah. V mislih imam nekaj takega, da bi jo izkoristil za pretok zraka (hlajenje ssd), vendar bi bila reža zaprta in ne bi mogel ničesar tam vstaviti.
dela ::
Vzem celo sprednjo masko dol in z zadnje strani režo zalep z duct tapom, če je res sam prah problem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 5.25 SSD adapterOddelek: Strojna oprema | 939 (727) | Baja |
» | P5Q PRO - ne da slikeOddelek: Strojna oprema | 769 (579) | BorutK-73 |
» | Zapiranje reže za ventilator na stranici ohišjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1551 (1402) | JanezH |
» | Komp z velikim poudarkom NA TIŠINIOddelek: Kaj kupiti | 5394 (4559) | zavajon |