Forum » Omrežja in internet » DNS Error
DNS Error
nojus ::
kje ti to napiše? dns error je lahko zaradi premnogih stvari.
bilo bi fino, da se najprej ti mal razpiseš, da se lahko potem mi, ker mislim, da prazno slamo mlatit nihče noče.
al imaš dns server? a ti to napiše pri browsanju al je kaj tretjega?
bilo bi fino, da se najprej ti mal razpiseš, da se lahko potem mi, ker mislim, da prazno slamo mlatit nihče noče.
al imaš dns server? a ti to napiše pri browsanju al je kaj tretjega?
sovražim Gargamela.
junce ::
Tkole je
Zamnjal se iz volje na Adsl pa mi nekaj strani ne more odpret, pomoje je nekaj z IP narobe. Ma sem drugo že vse probal, kaj misliš
Mam, siol adsl, win xp, ne morem odpret abanke, hotmail, neckermann, je kaka povezava med njimi?
Zamnjal se iz volje na Adsl pa mi nekaj strani ne more odpret, pomoje je nekaj z IP narobe. Ma sem drugo že vse probal, kaj misliš
Mam, siol adsl, win xp, ne morem odpret abanke, hotmail, neckermann, je kaka povezava med njimi?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [PS3] Problem z internetomOddelek: Konzole | 896 (766) | St235 |
» | Pomoc pri postavitvi postfix mail streznikaOddelek: Izdelava spletišč | 3773 (3550) | srus |
» | kaj naredit da igraš na ps3 prek netaOddelek: Konzole | 3411 (2392) | ZaOstali |
» | Group Policy; kako nastavit GPO za OU?Oddelek: Operacijski sistemi | 2919 (2591) | Microsoft |
» | Kako se priključim na Internet!!??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1309 (1079) | smrekca |