Forum » Izdelava spletišč » Obrazec za naročilo, ki podpora Moneto-PayPal-Kreditne kartice in avto. pdf predračun
Obrazec za naročilo, ki podpora Moneto-PayPal-Kreditne kartice in avto. pdf predračun
mrezna ::
Za lastno stran sem potreboval en mini plačilni paket. Ga nisem našel, pa sem zato sam kreiral obrazec za naročilo, ki podpira Moneto-PayPal-Kreditne kartice ter avtomatski pdf predračun. En paket je narejen za Wordpress, eden pa za vse ostale platforme.
Youtube video za Wordpress kako se namesti:
Youtube video za vse ostale platforme kako se namesti:
Licenca?
All-in. Lahko imate za svoj projekt, vaše stranke, prepakirate zadevo. Delajte z kodo karkoli pač.
Upam, da komu pride prav.
Če pa ima kdo kakšno vprašanje, rabi pomoč pri implementaciji pa mi lahko tukaj napiše.
Youtube video za Wordpress kako se namesti:
Youtube video za vse ostale platforme kako se namesti:
Licenca?
All-in. Lahko imate za svoj projekt, vaše stranke, prepakirate zadevo. Delajte z kodo karkoli pač.
Upam, da komu pride prav.
Če pa ima kdo kakšno vprašanje, rabi pomoč pri implementaciji pa mi lahko tukaj napiše.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RTV 4D na Kodi ali Samsung TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 14768 (2489) | ales74 |
» | ZDA: v primeru zmage demokratov se Facebooku slabo pišeOddelek: Novice / NWO | 6443 (4924) | MrStein |
» | Igračarski portal hop.si [Gaming.si] (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 26946 (15096) | Vazelin |
» | 301 redirectOddelek: Izdelava spletišč | 3817 (2592) | Netrunner |
» | Office 2013 Word - avtomatsko spreminjanjeOddelek: Programska oprema | 931 (745) | Dalmatinc |