Forum » Operacijski sistemi » brisanje iz mape Temp (win 7;8)
brisanje iz mape Temp (win 7;8)
forest_guy ::
Živjo,
zanima me kako deluje mapa Temp, ki je navadno v users\"username"\AppData\Local\Temp. Kaj vse se tja shranjuje in kako dolgo npr. neki fajl, ki sem ga ustvaril v Excelu tam ostane? Tudi če nekaj zaprem in ne shranim sem opazil, da je datoteka še vedno bila tam.
Hvala in lp,
zanima me kako deluje mapa Temp, ki je navadno v users\"username"\AppData\Local\Temp. Kaj vse se tja shranjuje in kako dolgo npr. neki fajl, ki sem ga ustvaril v Excelu tam ostane? Tudi če nekaj zaprem in ne shranim sem opazil, da je datoteka še vedno bila tam.
Hvala in lp,
hojnikb ::
tja se shranjujejo temp fajli.. Ostanejo noter tako dolgo, dokler jih kak program ne pobriše :)
#brezpodpisa
Ok, toliko logike premorem :D me pa zanima malo bolj "v drobobje" in sem upal, da bom dobil kak bolj konkreten odgovor :)
Sami ::
Jaz vsebino temp mape na lokaciji "users\"username"\AppData\Local\Temp" in "Windows\Temp" redno mesečno brišem, ponavadi se nabere kake 500-600MB nesnage.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Invictus ::
Za brisanje uporabi CCleaner.
Bo še kaj drugega popucal ...
Bo še kaj drugega popucal ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Hvala za "hint" o brisanju. Bolj me je zanimala informacija o tem kaj vse se tja shranjuje in koliko časa tam ostane in kdaj se zadeve zbrišejo :) Se mi je že kdaj zgodilo, da kakšnega dokumenta nisem shranil in sem (bedak) delo začel znova, zdaj pa vidim, da bi lahko ta dokument zbrskal tule :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z odpiranjem programaOddelek: Pomoč in nasveti | 3962 (3398) | konspirator |
» | TempOddelek: Pomoč in nasveti | 580 (454) | m0LN4r |
» | Zgodovina iskanja (internet)-WindowsOddelek: Pomoč in nasveti | 1234 (1089) | Sara100 |
» | Undo za ComboFixOddelek: Pomoč in nasveti | 1742 (1507) | MrStein |
» | Kam se shranijo zaznamki v Mozilla FirefoxOddelek: Programska oprema | 2092 (1700) | PARTyZAN |