» »

Anketa izdelka

Anketa izdelka

lonz ::

Ena silna prošnja!

Skupinica "mladih" podjetnikov razvijamo izdelek ki je plod slovenske pameti in mislimo da ima ideja možnost rasti predvsem na tujih trgih. Izdelek je ekološko izdredno napreden, saj je energetsko nezahteven in okolju prijazen!

Potrebujemo mnenja o izdelku in ceni, tako da vse naprošam da anketo čim bolj razširite! Anketa vsebuje malo vprašanj in je rešljiva zelo hitro.

Anketa:

https://www.1ka.si/a/41869

Hvala v naprej!
...arrrrrr, shiver me timbers...

bluefish ::

YT video omenjen v anketi: This video is private.

lonz ::

hmmm, sekundo prosim! Hvala za info!

Done.
...arrrrrr, shiver me timbers...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: lonz ()

stb ::

Čemu pa naj bi to služilo?

Kaboom ::

stb je izjavil:

Čemu pa naj bi to služilo?


samemu sebi. saj vidiš, da je to "proizvod"...

lahko bi pa napisali, da je posoda za hrano za domače ljubljenčke. posoda s papirjem, da je ni treba čistit. papir pa vržeš stran po uporabi, ker je bio. ah... postajamo še ena smetiščna država? proizvajalci smeti? tukaj ne mislim "kvaliteto" izdelka ampak nasplošno proizvajamo preveč smeti, pa četudi so iz bio materialov so še vedno smeti.
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.

Yacked2 ::

Verjetno je ceneje če aluminjasto posodo splakneš pod vodo in pobrišeš ?
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!

msjr ::

Na prvi pogled je to dobra ideja, ekološka, ni treba pomivati ipd. Če pa pogledamo takole našega psa in mačke imajo vsi stare posode, ki držijo že leta, če ne desetletja. Tako je imho celo plastična posodica bolj ekološka od tega proizvoda. Pa še to, tak papir lahko vzameš v šparu pri vsakem nakupu zastonj.

A kljub vsemu bi se našel trg za to zadevo, že vidim, kako NY besno kupuje tone papirčkov (resno, to ni mišljeno kot cinizem). Ustvarite potrebo, oglašujte in potem zadosti zgodaj prodajte firmo pa kakšno kartico s havajev bi se spodobilo poslat na slo-tech 8-)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: msjr ()

stb ::

Da bi lahko bilo nekako povezano s hišnimi ljubljenčki namiguje le eno vprašanje v anketi. Se pravi, da je to posoda za hrano z izmenljivo ("higiensko") oblogo? A psi tega ne potegnejo ven s svojim hrapavim jezikom? Papir mora biti kar kompakten/povoščen/plastificiran, da ne razpade ko ga pes liže. A ni bolj enostavno in ekološko posodo dati v pomivalni stroj enkrat na teden (ne vem kako pogosto se lastniki ljubljenčkov srečujejo s tem "problemom")? Tudi posodo s papirjem je verjetno občasno potrebno vseeno umiti. Manjka matching posoda za vodo in manjša izvedba za mačke. Dizajnu manjka barv in kakšna grafika (npr stilizirana kost za pse in stilizirano ribje okostje za mačke). Papir je lahko tudi oglasna površina in razširite poslovni model... V video pa obvezno vključitev proizvod v akciji. Trenutni video je tak kot da bi reklame za avtomobile prikazovale samo tankanje, reklame za smuči pa samo brušenje robnikov... Pa prikaz problema, ki ga rešuje (po možnosti ne klasičen črnobeli before s skuštranim in umazanim psom v podirajoči garsonjeri in potem barvni after z urejenim psom na vrtu vile...)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj nosite za mal'co s sabo? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8310418 (7234) c3p0
»

Sesalniki z najvišjo stopnjo filtracije (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14567584 (32450) LordPero
»

Ljubitelji mačk - nekaj vprašanj (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
18054381 (32349) Kamran
»

Je psom vseeno kako jim postrežeš hrano?

Oddelek: Loža
253168 (2373) Azrael
»

Mačka in pes sta zaljubljena - OMG :)

Oddelek: Loža
212160 (1678) Myth

Več podobnih tem