Forum » Pomoč in nasveti » HP 650 - ventilator
HP 650 - ventilator
smes ::
Mene pa zanima, če je imel kdo podoben problem. Ventilator ne deluje pravilno in na ekranu na začetku izpiše naslednje stanje: .
Zanima me ali tukaj pomaga čiščenje ventilatorja ali se mora ventilator zamenjati oz. kupiti novi. Nekaj sem iskal po spletu nove ventilatorje in slovenskega ponudnika nisem našel. Mogoče ve kdo na koga se obrniti za novi ventilator? Prenosnik bom kar sam odprl in ščistil oz. zamenjal ventilator saj to ni nekakšen problem ali se motim?
Zanima me ali tukaj pomaga čiščenje ventilatorja ali se mora ventilator zamenjati oz. kupiti novi. Nekaj sem iskal po spletu nove ventilatorje in slovenskega ponudnika nisem našel. Mogoče ve kdo na koga se obrniti za novi ventilator? Prenosnik bom kar sam odprl in ščistil oz. zamenjal ventilator saj to ni nekakšen problem ali se motim?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čiščenje prahu na prenosnem računalniku - vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 2409 (1934) | solatko |
» | Čuden zvok prenosnika po čiščenjuOddelek: Pomoč in nasveti | 958 (625) | solatko |
» | Laptop in ventilator(vročina)Oddelek: Pomoč in nasveti | 3577 (2195) | Neumann |
» | Pregrevanje prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 4924 (4718) | fosil |
» | Odpiranje prenosnika HP 6735sOddelek: Pomoč in nasveti | 2334 (2160) | jurre |