Forum » Omrežja in internet » FreeDns.si / Domenca - vpis _autodiscover._tcp.
FreeDns.si / Domenca - vpis _autodiscover._tcp.
dussan ::
Živijo,
v domencin freedns.si poskušam vpisati _autodiscover._tcp s katerim poveš, kje je poštni strežnik. Kljub vsem poskusom zadeve nikakor ne vpišem pravilno, da bi jo videl.
Vpisati je potrebno tole:
_autodiscover._tcp IN SRV 0 0 443 mail.domena.si
Mi lahko kdo pomaga? Zanimivost - če dam samo _autodiscover - brez ._tcp, ga lepo vidim z nslookupom...
lp, Dušan
v domencin freedns.si poskušam vpisati _autodiscover._tcp s katerim poveš, kje je poštni strežnik. Kljub vsem poskusom zadeve nikakor ne vpišem pravilno, da bi jo videl.
Vpisati je potrebno tole:
_autodiscover._tcp IN SRV 0 0 443 mail.domena.si
Mi lahko kdo pomaga? Zanimivost - če dam samo _autodiscover - brez ._tcp, ga lepo vidim z nslookupom...
lp, Dušan
dussan ::
Živijo,
sem in je sedaj record vpisan. Še vedno pa ne vem, zakaj ga nisem mogel (znal) jaz... Navodil pa ni :(
lp, Dušan
sem in je sedaj record vpisan. Še vedno pa ne vem, zakaj ga nisem mogel (znal) jaz... Navodil pa ni :(
lp, Dušan
Sophia ::
No, dobro, da je rešeno. Ni šlo za vmesnik, kot ugiba Sago. Manjkalo vam je čisto malo - pri polju Naslov bi bilo treba vpisati še protokol.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Sophia ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Davek pri prodaji delnic GRVGOddelek: Loža | 1161 (1050) | metalc |
» | Izšel Office 2016 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 29970 (26123) | s1m0n |
» | Problemi z DDR2 ramiOddelek: Pomoč in nasveti | 1697 (1484) | amigo_no1 |
» | Arnes nudi digitalna strežniška potrdilaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4432 (3655) | poweroff |
» | Microsoft Excel - merged cells/insert row ...Oddelek: Programska oprema | 1157 (1106) | Tutankhamun |