Forum » Strojna oprema » Server (rack) - katerega kupiti ?
Server (rack) - katerega kupiti ?
Machete ::
Živ, rabim server omaro.
Pogoj je: Prostostoječa samostojna kovinska konstrukcija s pokrovom z odprtino za vgradnjo hladilne enote, s snemljivima stranicama in zadnjo steno. Ima steklena vrata. Uvod kablov zgoraj in spodaj.
Okvirna dimenzija: V/Š/G: 218/80/80 cm
Mi lahko kdo svetuje (kje, katero,..), ker sam nisem še nikoli kaj takega rabil in kupoval.
Hvala!
Pogoj je: Prostostoječa samostojna kovinska konstrukcija s pokrovom z odprtino za vgradnjo hladilne enote, s snemljivima stranicama in zadnjo steno. Ima steklena vrata. Uvod kablov zgoraj in spodaj.
Okvirna dimenzija: V/Š/G: 218/80/80 cm
Mi lahko kdo svetuje (kje, katero,..), ker sam nisem še nikoli kaj takega rabil in kupoval.
Hvala!
- premaknil iz Elektrotehnika in elektronika: bluefish ()
Machete ::
Sem med drugim tudi tu dal povpraševanje in dobil kar nekaj ponudb različnih firm. Tako da zaenkrat je omara izbrana. Hvala
Ales ::
Lepo bi bilo, če bi napisal katere so ti ožja izbira in zakaj (model, lastnosti, pribl. cena, itd.).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zamrzovalna omaraOddelek: Loža | 2378 (1583) | scipascapa |
» | Mizar, rabim zidno omaro (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12725 (4117) | Rok Woot |
» | Prezračevanje omare v stilu računalniškega ohišjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1879 (1420) | goblinsly |
» | Izdelava 19" rack omare, točne dimenzije, standard?Oddelek: Strojna oprema | 4350 (3160) | bastadu |
» | Delovno spalna sobaOddelek: Loža | 5886 (4691) | STASI |